Ο Lukaku χωρίς στόλο στα τελευταία έξι παιχνίδια: Ο Tucel αντιδρά στο ξόρκι του επιθετικού

Ο διεθνής βελγικός διεθνής δεν μπόρεσε να μπει στο σκορ για άλλη μια φορά στη νίκη της πλευράς του επί του Μπρέντφορντ το Σάββατο.

Ο Ρομέλου Λουκάκου δυσκολεύεται να βρει το πίσω μέρος του δικτύου τελευταία, αλλά αυτό δεν είναι λόγος ανησυχίας για τον μάνατζερ της Τσέλσι Τόμας Τουσέλ.

Lukaku νόμιζε ότι είχε δώσει Chelsea το προβάδισμα όταν χτύπησε την μπάλα στο δίχτυ στο λεπτό 22 κατά τη διάρκεια του αγώνα Chelsea εναντίον δυτικού Λονδίνου γείτονές τους Mrentford. Ωστόσο, ο στόχος δεν επιτρεπόταν για οφσάιντ.

Το βράδυ του Σαββάτου σηματοδότησε μια ακόμη επίδειξη χωρίς στόχο από τον πρώην άνδρα της Inter Milan, ο οποίος δεν κατάφερε να χτυπήσει το στόχο στα τελευταία έξι παιχνίδια του.

«Δεν ανησυχώ γιατί τον ένιωσα λίγο κουρασμένο, και στη συνέχεια απομονώθηκε επειδή υπερασπιζόμασταν πάρα πολύ βαθιά σαν ένα μπλοκ», είπε ο Tucel (μέσω Daily Mail).

«Τον ένιωσα λίγο κουρασμένο. Συνολικά παρήγαμε ένα πολύ ισχυρό 60 έως 75 λεπτά, συμπεριλαμβανομένων Romelu και Timo (Werner).

«Και οι δύο, ο Romelu και ο Timo, ήταν πολύ μακριά για να μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από την πίεση. Αυτό ήταν το πρόβλημα, αλλά δεν έχω καμία ανησυχία.

«Κανονικά το καλύτερο πράγμα είναι ότι σκοράρει, αλλά είναι πολύ ανιδιοτελής αυτή τη στιγμή, ψάχνει για Timo σε καλές καταστάσεις.

«Και τον είχαμε στην κατάσταση (να σκοράρει), ήταν μια απόφαση κοντά οφσάιντ.»