Ο Lukaku αποκαλύπτει τα σχέδια του Tucel για αυτόν στο Chelsea

Η υπογραφή ρεκόρ των Blues έχει ανοίξει για τα σχέδια του Thomas Tucel γι ‘αυτόν και για το τι μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί για αυτή τη σεζόν.

Ο Thomas Tucel είπε στον Romelu Lukaku ότι αναμένει ο επιθετικός να γίνει «παρουσία και ηγέτης» για την Τσέλσι.

10 χρόνια μετά την πρώτη άφιξή του στο Stamford Bridge ως νέος έφηβος από το Anderlecht, ο Lukaku επιστρέφει. Επιστρέφει με χρέωση ρεκόρ κλαμπ 115 εκατομμυρίων ευρώ και με φήμη ως ένας από τους καλύτερους επιτιθέμενους στον κόσμο.

Ο 28χρονος θα μπορούσε να κάνει το δεύτερο ντεμπούτο του ενάντια στην Άρσεναλ αυτό το Σαββατοκύριακο μετά την υποβολή εκθέσεων για εκπαίδευση τη Δευτέρα.

«Η συζήτηση ήταν ξεκάθαρη από αυτόν [Thomas Tuchel], ότι θέλει να είμαι παρουσία και ηγέτης στην ομάδα», δήλωσε ο Lukaku στην ιστοσελίδα του συλλόγου στη συνομιλία του με τον διευθυντή της Chelsea.

«Ο ρόλος μου εξαρτάται από το τι είναι το σχέδιο παιχνιδιού και τι θέλει το αφεντικό να κάνω. Αν θέλει να είμαι κομβικό σημείο ή αν θέλει να επιτεθώ στα πίσω μέρη, μπορώ να το κάνω. Τα δύο χρόνια στην Ιταλία με βοήθησαν να κατακτήσω όλες τις πτυχές του παιχνιδιού για έναν επιθετικό και τώρα είμαι έτοιμος.

«Μου αρέσει το σύστημα που παίζουμε και είμαι πολύ ευέλικτη. Μπορώ να παίξω ως δύο ή μόνος μου και είμαι συνηθισμένος στο σύστημα επειδή αυτό παίζουμε με τη βελγική εθνική ομάδα, οπότε δεν χρειάζομαι πολύ χρόνο για να προσαρμοστώ».

Ο Lukaku, ο οποίος σκόραρε 64 γκολ σε μόλις 95 παιχνίδια για την Inter Milan, πρόσθεσε: «Είμαι ηγέτης, αλλά είμαι και περισσότερο άνθρωπος τζελ, εξασφαλίζοντας ότι όλοι αισθάνονται άνετα και σίγουροι. Αυτός είναι ο τρόπος που ηγούμαι.

«Όταν υπάρχει μια δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι, μπορούν να στηρίζονται πάνω μου και πάντα θα ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου, να μην τους πέφτω ποτέ ή να τους γαβγίζω».