Ο Luis Suarez έχει μηδενικές κρατήσεις για Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου

Αφού κέρδισε τη La Liga με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Luis Suarez δεν είχε επιφυλάξεις εναντίον του Josep Maria Bartomeu κατά τη διάρκεια συνέντευξης.

Όταν ο Λουίς Σουάρεζ έφυγε από την Μπαρτσελόνα, το έκανε επειδή ο Josep Maria Bartomeu απλά δεν τον ήθελε στο κλαμπ. Κάνοντας αυτό, επανέλαβε το ίδιο λάθος που έκανε όταν έδιωξε τον David Villa από το club κατά τη διάρκεια της σεζόν 2013-14. Όλοι γνωρίζουμε πώς εξελίχθηκε αυτό για την Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαρκελώνη. Ο Villa βοήθησε τους Colchoneros να κερδίσουν τον τίτλο και ο καταλανικός σύλλογος δεν κέρδισε τίποτα απολύτως. Φέτος, ήταν σαφές ότι κάτι παρόμοιο θα μπορούσε να συμβεί με Suarez.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης με την Cadena COPE, ο Suarez έκανε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις. Σε αντίθεση με άλλους παίκτες που τους αρέσει να κρατούν αυτά τα πράγματα για τον εαυτό τους, είναι σαφές ότι ο Suarez είναι ακόμα πληγωμένος από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε. Συγκεκριμένα, μίλησε απευθείας για τον Bartomeu και τον Ronald Koeman επειδή δεν είχαν σπονδυλική στήλη. Η συντριπτική πλειοψηφία των υποστηρικτών της Βαρκελώνης είναι πεπεισμένη ότι αυτό είναι το λιγότερο που αξίζουν αυτοί οι δύο άνδρες μετά τη θεραπεία του Suarez με αυτόν τον τρόπο.

Ο Λουίς Σουάρεζ εξακολουθεί να είναι υποστηρικτής της Βαρκελώνης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με τον Partidazo στο COPE, αυτό είπε ο Suarez: «Ποτέ δεν πρόκειται να πάω ενάντια στη Βαρκελώνη, μου έδωσαν τα πάντα και μου επέτρεψαν να φτάσω στην ελίτ, αλλά προφανώς ο πρόεδρος [Bartomeu] είπε τα πάντα στον Τύπο αντί να μου τηλεφωνήσει. Τη στιγμή που ήθελαν να μείνει ο Λίο Μέσι με κάλεσαν για να τον πείσω, να μιλήσω στον Γκρίζμαν… γιατί δε με πήραν όταν ήθελαν να φύγω;

«Ή γιατί ο προπονητής δεν ήρθε και μου είπε ότι δεν υπολογίζει σε μένα επειδή θέλει ένα άλλο είδος επιθετικού; Ο Koeman μου είπε ότι δεν ήμουν στα σχέδιά του, και μετά είπε «Αν δεν το βρούμε μέχρι αύριο, θα είσαι πίσω στα σχέδιά μου και βασίζομαι σε σένα εναντίον του Βιγιαρεάλ». Είδα τότε ότι ο άνθρωπος δεν είχε προσωπικότητα. Δεν ήταν αρκετά δυνατός για να μου πει ότι δεν ήμουν απαραίτητος. Η απόφαση [να πουλήσει] προήλθε από το διοικητικό συμβούλιο.»