Ο Lionel Messi υπονοεί τη συνταξιοδότηση της Αργεντινής μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Κατάρ

Το εικονίδιο της Αργεντινής δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει να παίζει για το Albiceleste μετά το επερχόμενο τουρνουά.

Η Αργεντινή νίκησε τη Βενεζουέλα με 3-0 στους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου το Σάββατο. Ο Lionel Messi σκόραρε το τρίτο γκολ του Albiceleste, καθώς συνέχισαν το σερί νίκης τριών παιχνιδιών στο προκριματικό τουρνουά.

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει μια θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, Messi και συνεργασία ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στο πρώτο τους τουρνουά από τότε που κέρδισαν το Copa America πέρυσι. Το ηπειρωτικό τρόπαιο ήρθε 28 χρόνια μετά τον τελευταίο σημαντικό τίτλο της Αργεντινής.

Η λαμπρή μορφή της Αργεντινής τα τελευταία δύο χρόνια έχει επίσης αναβιώσει τις ελπίδες τους να κερδίσουν το πρώτο τρόπαιο του έθνους του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 1984. Ωστόσο, αυτή μπορεί να είναι η τελευταία τους ευκαιρία να γιορτάσουν αυτό το επίτευγμα με τον Μέσι.

«Δεν ξέρω τι θα κάνω μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ο Μέσι μετά τη νίκη στη Βενεζουέλα.

«Σκέφτομαι τι έρχεται. Μετά το Κατάρ θα πρέπει να επανεκτιμήσω πολλά πράγματα».

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω [για το παιχνίδι], η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω. Σκέφτομαι τι θα ακολουθήσει, σκέφτομαι μόνο να αντιμετωπίσω το Εκουαδόρ [την Τρίτη]. Η προετοιμασία ταιριάζει τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο.

«Ας ελπίσουμε ότι αυτά θα πάνε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αλλά σίγουρα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο πολλά πράγματα θα αλλάξουν.»

Μετά τη διεθνή διακοπή, ο Messi θα επιστρέψει στη δράση Ligue 1 όταν το PSG συναντήσει τον Lorient στις 3 Απριλίου. Ας δούμε αν οι Παριζιάνοι μπορούν να αναπηδήσουν από την ήττα τους με 3-0 εναντίον του Μονακό λίγο πριν την τρέχουσα διακοπή.