Ο Lionel Messi ονομάζει τα δύο φαβορί για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022

Ο νικητής της Χρυσής Μπάλας του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 έδωσε την ετυμηγορία του σχετικά με τους πιθανούς διεκδικητές τίτλου για το φετινό τουρνουά.

Ο Lionel Messi έχει ονομάσει τη Βραζιλία και τη Γαλλία ως τα δύο φαβορί για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ.

Με λίγο περισσότερο από ένα μήνα πριν ξεκινήσει η δράση στη Μέση Ανατολή, οι 32 εθνικές ομάδες θα ξεκινήσουν σύντομα τις προετοιμασίες τους για το τελικό τουρνουά, αναφέροντας πρώτα τις αντίστοιχες ομάδες τους.

Ο Μέσι, φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014, είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα που ενδέχεται να διαγωνιστούν στο showpiece, αλλά παραδέχεται ότι η Αργεντινή πλευρά του αντιμετωπίζει κάποιο σκληρό ανταγωνισμό.

«Όσον αφορά τα φαβορί, υπάρχουν μεγάλες ομάδες όπως η Βραζιλία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Αγγλία, η Ισπανία, και είμαι σίγουρος ότι ξεχνάω κάποιες», δήλωσε ο Messi όπως αναφέρθηκε στο RMC Sport.

«Αλλά αν πρέπει να κρατήσω ένα ή δύο, σήμερα νομίζω ότι η Βραζιλία και η Γαλλία είναι οι δύο μεγάλοι υποψήφιοι για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Αφού βοήθησε την Αργεντινή να κερδίσει το 2021 Copa America και το 2022 Finalissima, ο Messi ελπίζει τώρα να οδηγήσει την Albiceleste στον τρίτο τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου αυτό το χειμώνα και έναν πρώτο από το 1986 στο Μεξικό.