Ο Lingard ανοίγει την καλή του σχέση με τον Mourinho

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου άρθρου, ο Jesse Lingard πρόσφερε κάποια εικόνα για τη σχέση που έχει ακόμα με τον διευθυντή Jose Mourinho.

Η πιο σκοτεινή προσωπική στιγμή του Jesse Lingard ήρθε όταν έπαιζε με τον Jose Mourinho στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος διευθυντής είναι πολλά πράγματα, αλλά δεν είναι άκαρδος. Κάθε φορά που ένας από τους παίκτες του περνάει μια σκληρή προσωπική εμπειρία, κάνει μια βαθιά σύνδεση που δεν ξεχνάνε ποτέ. Στην περίπτωση του Λίγκαρντ, υπέστη μια απώλεια στην οικογένειά του που τον έκανε να ξεφύγει από τον έλεγχο για λίγο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Lingard ήταν πολύ σημαντικός για τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League υπό το Μουρίνιο. Αλλά κερδίζοντας τίτλους έγινε δευτερεύουσα μετά από όλες τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο παίκτης. Ο πρώην μάνατζερ του βρίσκει χρόνο να του μιλήσει απευθείας για τη ζωή γενικά και έχουν αναπτύξει μια όμορφη φιλία. Ο Jesse έγραψε ένα άρθρο για το The Players’ Tribune σχετικά με την εμπειρία του με τον Πορτογάλο διευθυντή.

Ο Μουρίνιο ακόμα μερικές φορές Λίνγκαρντ.

Εδώ είναι το απόσπασμα από τη στήλη του Lingard: «Εγώ και ο Jose είχαμε μια καλή σχέση γενικά, όμως, πρέπει να πω. Ήταν καλός μαζί μου. Πριν από όλα τα τραύματα, με εμπιστεύτηκε, με έβαλε για σημαντικά παιχνίδια. Κερδίσαμε τρόπαια και με έκανε νικητή. Θα μπορούσε απλά να φέρει έξω από αυτή την πλευρά μέσα σου. Του άρεσε επίσης να έχει μια προσωπική σχέση με τους παίκτες του.

«Μερικές φορές κοιτούσα το τηλέφωνό μου και έπαιρνα ένα τυχαίο FaceTime από αυτόν. Απλά από το πουθενά, απλά για να τσεκάρω. «Συνήθιζα να το βρίσκω τόσο παράξενο στην αρχή. Τηλεφωνούσε και έλεγε, «Τζέσι, τι κάνεις;» Και θα έλεγα, «Χμ, απλά χαλαρώνω, βλέποντας τηλεόραση… (αμήχανη σιωπή)… τι κάνεις;» Το βρήκα αστείο. Και για να είμαστε δίκαιοι, έδειξε πόσο νοιαζόταν για εμάς. Αλλά όσον αφορά τους τραυματισμούς, ναι, ήταν δύσκολο, γιατί δεν ήθελε να το ακούσει».