Ο Lewandowski χτύπησε για «ντροπιαστικά» σχόλια της Μπάγερν Μονάχου

Ο επιθετικός της Μπάγερν έχει επανειλημμένα εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από το Allianz Arena αυτό το καλοκαίρι.

Ο πρώην διεθνής πολωνικός Artur Wichniarek χτύπησε τον Robert Lewandowski για τα πρώην σχόλιά του για τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Λεβαντόφσκι απέχει ένα χρόνο από το τέλος του συμβολαίου του στη Μπάγερν. Ωστόσο, είναι πρόθυμος να τερματίσει τα μάγια του στο Allianz Arena, επιμένοντας ότι το μόνο που θέλει είναι να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Ο Πολωνός επιθετικός επέκρινε δημόσια τη Μπάγερν για την έλλειψη εκτίμησης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Τι είπε ο Λεβαντόφσκι;

Μιλώντας στο OneSport, ο 33χρονος είπε: «[Μπάγερν] δεν ήθελαν να με ακούσουν μέχρι το τέλος. Κάτι πέθανε μέσα μου, και είναι αδύνατο να το ξεπεράσω. Ακόμα κι αν θέλεις να είσαι επαγγελματίας, δεν μπορείς να επανορθώσεις.

«Όταν ήσουν στο κλαμπ για τόσα χρόνια, ήσουν πάντα έτοιμος, ήσουν διαθέσιμος, παρά τους τραυματισμούς και τον πόνο που έδωσες τον καλύτερο εαυτό σου, νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να βρούμε μια καλή λύση και για τις δύο πλευρές. Και να μην αναζητήσουμε μια μονόπλευρη απόφαση».

«Λαμβάνει κακές συμβουλές»

Τα σχόλια του Λεβαντόβσκι πυροδότησαν αντίδραση του Γουιτσιάρεκ, ο οποίος αγωνίστηκε στη Μπουντεσλίγκα από το 2003 μέχρι το 2009.

Μιλώντας στον Sky Deutschland, ο πρώην διεθνής της Πολωνίας είπε: «Νομίζω ότι είναι ντροπιαστικό αυτό που λέει στην ίδια του τη λέσχη.

«Αυτή τη στιγμή δίνονται πολύ κακές συμβουλές στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Αμφιβάλλω αν πρόκειται για καλή τακτική συμπεριφορά του Robert.

«Νομίζω ότι οι Λεβαντόφσκι και Πίνι Ζαχάβι ξεχνούν ότι ο Ρόμπερτ έχει έγκυρο συμβόλαιο με την Μπάγερν.

«Ως σύμβουλός του, θα έλεγα: ‘Έλα, ας μιλήσουμε ιδιαιτέρως στη Μπάγερν Μονάχου και να ανακαλύψουμε αν υπάρχει τρόπος να ξεφύγουμε από τη σύμβαση».