Ο Lewandowski παίρνει άλλο ένα σημαντικό ορόσημο εναντίον του Βέρντερ Βρέμης

Μετά τη νίκη της Μπάγερν Μονάχου εναντίον του Βέρντερ Βρέμης, ο Robert Lewandowski έφτασε ένα ακόμη απίστευτο ορόσημο εναντίον του Βέρντερ Βρέμης.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι διεύρυνε το θρυλικό του καθεστώς εναντίον του Βέρντερ Βρέμης απόψε. Η Μπάγερν Μονάχου έπρεπε να κερδίσει αυτή τη νέα νίκη αν ήθελε να κρατήσει μακριά όλους τους άλλους ανταγωνιστές της Μπουντεσλίγκα. Ο Leon Goretzka και ο Serge Gnabry άρπαξαν τα δύο αρχικά γκολ για τους Βαυαρούς, αλλά όλοι περίμεναν να σκοράρει ο Lewandowski. Παρά το γεγονός ότι ξεπερνάει το «prime» του, δεν είναι μυστικό ότι ο Πολωνός επιθετικός βρίσκεται στην κορυφή του παιχνιδιού του και βελτιώνεται ακόμη περισσότερο. Παίζοντας έτσι, μπορεί εύκολα να σκοράρει περισσότερα από 30 γκολ ανά σεζόν για τα επόμενα δύο χρόνια.

Διαμένοντας όλη την καριέρα του στην Bundesliga έδωσε στον Robert την ευκαιρία να φτάσει τους υψηλότερους αριθμούς για έναν ποδοσφαιριστή στη σύγχρονη εποχή. Μετά από σήμερα, μπορούμε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον Lewandowski πιθανώς να πάρει στην κορυφή του πίνακα βαθμολόγησης όλων των εποχών. Το γκολ του εναντίον του Βέρντερ Βρέμης έδεσε τα 268 γκολ της Μπουντεσλίγκα του Κλάους Φίσερ. Αλλά θα έρθουν κι άλλα από το αστέρι της Μπάγερν.

Μπορεί ο Λεβαντόφσκι να φτάσει στον Γκερντ Μίλερ;

Αν συνεχίσει να σκοράρει με αυτόν τον απίστευτο ρυθμό, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε πού θα είναι το όριο του. Όπως έχουν τα πράγματα τώρα, ο Muller εξακολουθεί να έχει 365 γκολ στο διαγωνισμό, αλλά 97 γκολ μπορεί να είναι εύκολο για τον Robert τα επόμενα τρία χρόνια. Όλα εξαρτώνται από το πόσο φροντίζει το σώμα του και πόσο τυχερός είναι με τραυματισμούς. Αλλά έχουμε ένα προαίσθημα ότι ο Lewandowski θα είναι σε διωχθεί για το ρεκόρ όλων των εποχών.

Πολύ λίγοι μπορούν να αρνηθούν ότι ο Robert είναι σήμερα ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο και ίσως και ο καλύτερος παίκτης. Ακριβώς αυτή τη σεζόν, έχει ήδη 38 επίσημους στόχους σε όλους τους διαγωνισμούς και μόλις φτάνουμε στο τελικό στάδιο. Αν κρατήσει τον ίδιο ρυθμό από τα τελευταία δύο χρόνια, ο ουρανός θα είναι το όριο σε αυτό που μπορεί να επιτύχει ο Lewandowski.