Ο Lewandowski κάνει μια εκπληκτική πρόβλεψη του Erling Haaland

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης, ο Robert Lewandowski έκανε μια αρκετά απροσδόκητη πρόβλεψη για τον Erling Haaland και πού θα πάρει την καριέρα του.

Αν και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Robert Lewandowski σέβεται τον Erling Haaland, είναι κάπως περίεργο να γνωρίζουμε την πλήρη άποψή του για τον επιθετικό. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν, αυτοί οι δύο απεργοί αγωνίστηκαν μεταξύ τους στην Μπουντεσλίγκα για κυριαρχία. Με Lewandowski να έχει το σαφές πλεονέκτημα παρά την προφανή υπεροχή του Haaland σχεδόν σε κάθε πτυχή. Αυτό δεν σημαίνει ότι το παιδί από τη Νορβηγία δεν παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο.

Απλά σας δίνει μια ιδέα για το πόσο απίστευτος είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αυτή τη στιγμή, ο άνθρωπος πραγματικά καίγεται. Ή τουλάχιστον ήταν πριν πάρει ένα πρόσφατο τραυματισμό με την Πολωνία. Ενώ ανακάμπτει από αυτό το ζήτημα, Μπάγερν Μονάχου έχασε έναν κρίσιμο αγώνα ενάντια στην PSG και κάνει κάποιες συνεντεύξεις. Σε αυτή τη συζήτηση με το CBS Sports στην Paramount Plus, ο Lewandowski ερωτήθηκε για τον Haaland. Η απάντησή του μπορεί να εκπλήξει περισσότερα από ένα άτομα.

Ο Lewandowski αναγνωρίζει το παιχνίδι του Haaland.

Παρόλο που αναγνώρισε τη σημασία του Έρλινγκ Χαλαντ, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν μπορούσε παρά να βάλει τον εαυτό του πάνω από τον νεαρό. Ο εγωισμός είναι ένας σημαντικός παράγοντας που οδηγεί κάθε επιθετικός, ειδικά ένας από τους καλύτερους στον κόσμο: «Είναι σπουδαίος παίκτης. Έχει τεράστιες δυνατότητες και είναι ακόμα πολύ νέος», δήλωσε ο Robert στο CBS Sports στο Paramount +. «Αν δω το πρόσωπό του και πόσο πεινασμένος είναι να σκοράρει. Στο μέλλον, έχει την ευκαιρία να είναι ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο, σίγουρα.

«Αλλά μερικές φορές όταν όλα πάνε καλά, δεν είναι καθόλου εύκολο. Αλλά αν τον δεις, έχει σκοράρει τόσα πολλά γκολ και είναι τόσο νέος. Είναι υπέροχο να παίζεις στην Μπουντεσλίγκα και είναι υπέροχο να βλέπεις έναν νεαρό παίκτη σε αυτό το πρωτάθλημα και να συγκρίνεις. Είναι ο παίκτης που μπορεί να είναι ο καλύτερος, αλλά θέλω να παίξω στο υψηλότερο για πολλά ακόμα χρόνια, οπότε χαίρομαι που βρίσκομαι εκεί όπου βρίσκομαι».