Ο Lewandowski αποκαλύπτει αν χρειάζεται την Πρέμιερ Λιγκ ή όχι

Σε μια πολύ ξεχωριστή μέρα γι’ αυτόν, ο Robert Lewandowski αποκάλυψε αν χρειάζεται την Πρέμιερ Λιγκ για να αποδείξει τον εαυτό του ως ο καλύτερος ή όχι.

Ο Robert Lewandowski συνδέεται επανειλημμένα με μια πιθανή άφιξη της Premier League εδώ και χρόνια, αλλά παρέμεινε πάντα στην Μπάγερν Μονάχου. Όταν ακόμα και η Ρεάλ Μαδρίτης τον κυνηγούσε, το συμβούλιο του βαυαρικού γίγαντα τον έπεισε λέγοντάς του ότι θα μπορούσε να κερδίσει το Champions League εκεί που ήταν εκείνη την εποχή. Αυτό κατέληξε να συμβαίνει κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της παγκόσμιας πανδημίας με τον Lewandowski ως τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Από τότε, οι αριθμοί του έχουν αυξηθεί μόνο σε επίπεδα που ακόμη και αυτός δεν μπορεί να πιστέψει κατά καιρούς.

Την περασμένη σεζόν, κέρδισε το πρώτο Χρυσό Παπούτσι της επαγγελματικής του καριέρας αφού έσπασε το ιστορικό ρεκόρ της Μπουντεσλίγκα του Γκερντ Μούλερ. Αν μας ρωτήσεις, το μπαλόν του 2020 έπρεπε να πάει σ’ αυτόν. Ωστόσο, το France Football αποφάσισε να μην παραδώσει το βραβείο εκείνο το έτος. Παρά αυτή την αδικία, ο Lewandowski κατάφερε να κρατήσει τον εαυτό του στη συζήτηση ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο μέχρι σήμερα. Την ημέρα που έλαβε αυτό το ατομικό βραβείο, ο Lewandowski είχε πολλά να πει.

Ο Ρόμπερτ δεν χρειάζεται την Πρέμιερ Λιγκ.

Την ημέρα που έλαβε το Χρυσό παπούτσι του, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τη δυνατότητα να παίξει άλλα πρωταθλήματα. Γνωρίζοντας ότι η Premier League είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη στον κόσμο, ο Lewandowski είπε τα εξής μέσω του The Mirror:» Δεν χρειάζεται να αποδείξω την αξία μου σε άλλο πρωτάθλημα. Μπορώ να ανταγωνιστώ με τα καλύτερα από άλλα πρωταθλήματα στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Είμαι 100% επικεντρωμένος στην Μπάγερν Μονάχου, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από την ομάδα μου».

Επίσης, αυτό απάντησε ο Robert όταν ρωτήθηκε για τον ανταγωνισμό εναντίον ενός νεαρού Erling Haaland: «Είμαι ακόμα εδώ — και θα είμαι εδώ για πολύ καιρό! «Ηλικία, αυτά είναι απλά αριθμοί. Νιώθω πολύ καλά, έχω τα καλύτερα στατιστικά που είχα ποτέ. Ξέρω ότι με το σώμα μου μπορώ να παίζω στο ανώτερο επίπεδο για τα επόμενα χρόνια. «Είμαι σαν ένα καλό κρασί και ελπίζω να γίνω ακόμα καλύτερος.»