Ο Lautaro Martinez ανταποκρυπτά στα σχόλια του Kylian Mbappe για τη Νότια Αμερική

Ο Αργεντινός φόργουορντ λέει ότι οι ισχυρισμοί του Mbappe για το ποδόσφαιρο της Νότιας Αμερικής «δεν είναι δίκαιοι».

Ο Lautaro Martinez αντέδρασε στους ισχυρισμούς του Kylian Mbappe ότι οι ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες έχουν υψηλότερη ποιότητα σε σύγκριση με τους Νοτιοαμερικανούς ομολόγους τους.

Ο Γάλλος σταρ πυροδότησε αντιπαράθεση λέγοντας ότι η Αργεντινή προκρίθηκε στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο διεκδικώντας εύκολες νίκες.

«Η Αργεντινή δεν έχει παίξει παιχνίδια εξαιρετικής ποιότητας για να φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε στην TNT Sports Brasil.

«Στη Νότια Αμερική το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο προηγμένο όσο η Ευρώπη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, αν κοιτάξετε τα τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα, κερδίζουν πάντα οι Ευρωπαίοι».

Ο Αργεντινός διαβιβασμός Lautaro Martinez απάντησε τώρα στα σχόλια του Mbappe. Το αστέρι της Inter πιστεύει ότι η Αργεντινή και η Βραζιλία έχουν αρκετούς κορυφαίους παίκτες στις ομάδες τους για να αντιμετωπίσουν τους Ευρωπαίους αντιπάλους τους.

«Οι περισσότεροι από εμάς στην εθνική ομάδα είμαστε στην Ευρώπη και κάθε μέρα, ακόμα και σε κάθε προπόνηση, μετράμε εναντίον τους», δήλωσε ο Lautaro στο TYC Sports.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πω ότι αισθανόμαστε καλά και εργαζόμαστε πάνω στις ιδέες που μας ζητά ο εκπαιδευτής. Είμαστε ευχαριστημένοι με το πώς λειτουργεί και τι κάνουμε στο γήπεδο.

«Είδα τι είπε ο [Mbappe], αλλά η Αργεντινή και η Βραζιλία έχουν παίκτες εξαιρετικής ποιότητας και ταλέντου.

«Η Βραζιλία, όπως και εμείς, έχει τους περισσότερους από τους παίκτες της στην Ευρώπη. Σκέφτηκα ότι ήταν ένα άδικο σχόλιο.»

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Βολιβία στη Λα Παζ του Εκουαδόρ με θερμοκρασία 30 βαθμών Κελσίου, Κολομβία όπου δεν μπορείς καν να αναπνεύσεις… αυτοί (στην Ευρώπη) παίζουν πάντα σε τέλεια γήπεδα και δεν έχουν ιδέα τι είναι η Νότια Αμερική», έριξε το αστέρι της Villa στο TyC Sports.

«Κάθε φορά που ταξιδεύεις με την εθνική ομάδα έχεις δύο μέρες να πηγαινοέρχεσαι, είσαι εξαντλημένος και δεν μπορείς να προπονηθείς πολύ.

«Όταν ένας παίκτης της Αγγλίας πάει να προπονηθεί, είναι στο έδαφος σε μισή ώρα. Αφήστε τους να πάνε στη Βολιβία, την Κολομβία, τον Ισημερινό και να δούμε αν είναι τόσο εύκολο.»