Ο Kylian Mappe αποκαλύπτει αυτά που είπε στο PSG για το μέλλον του

Μετά από ένα καλοκαίρι αβεβαιότητας που τροφοδοτήθηκε από το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Kylian Mbappe αποκάλυψε τελικά την πλευρά του στην PSG.

Ο Kylian Mbappe επιβεβαίωσε ότι παρέδωσε αίτηση μεταφοράς στο Παρίσι Saint-Germain τον Ιούλιο εν μέσω ενδιαφέροντος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρά το γεγονός ότι ο Mappe είχε λιγότερο από ένα χρόνο για να διαθέσει το συμβόλαιό του, η PSG αντέκρουσε πολλαπλές προσφορές από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ισπανικοί γίγαντες υπέβαλαν προσφορές ύψους περίπου 200 εκατ. ευρώ.

Οι Παριζιάνοι αρνήθηκαν να αλλάξουν στάση, παρόλο που ο αθλητικός διευθυντής Λεονάρντο παραδέχτηκε ότι ο Mappe ήθελε να φύγει.

Τώρα ο 22χρονος μίλησε για το έπος μεταφοράς για πρώτη φορά και αρνήθηκε ισχυρισμούς ότι απέρριψε αρκετές προσφορές συμβολαίων στο Parc des Princes.

«Ζήτησα να φύγω επειδή, από τη στιγμή που δεν ήθελα να επεκτείνω, ήθελα ο σύλλογος να λάβει ένα τέλος μεταφοράς ώστε να μπορέσει να φέρει σε αντικατάσταση ποιότητας», δήλωσε ο Mappe RMC Sport.

«Αυτή η λέσχη μου έδωσε πολλά, ήμουν πάντα χαρούμενος, τα 4 χρόνια που είχα εδώ, και εξακολουθώ να είμαι. Το είπα αρκετά νωρίς για να αντιδράσει η Λέσχη. Ήθελα όλοι να βγουν από αυτό το ισχυρότερο, να αφήσουμε χέρι-χέρι, στη Mae μια καλή συμφωνία και το σεβόμουν αυτό. Είπα, αν δεν θέλεις να φύγω, θα μείνω.»

«Οι άνθρωποι που λένε ότι έχω απορρίψει 6 ή 7 προσφορές επέκταση, ότι δεν θέλω να μιλήσω με Leonardo πια, αυτό δεν είναι απολύτως αλήθεια. Μου είπαν: «Kylian τώρα μιλάς με τον Πρόεδρο.»

Ο Mappe πρόσθεσε: «Αυτό δεν εξαρτάται από εμένα να το κρίνω, αλλά για μένα, η θέση μου ήταν σαφής. Είπα ότι ήθελα να φύγω, και το είπα αρκετά νωρίς.

«Εγώ, προσωπικά, δεν εκτίμησα την ιδέα ότι «ναι, ήρθε την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου…» γιατί αυτό, αυτό με κάνει να ακούγομαι σαν κλέφτης. Είπα στα τέλη Ιουλίου ότι ήθελα να φύγω».