Ο Kylian Mappe ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του Gerard Pique

Μια εβδομάδα μετά την ντροπιαστική αντιπαράθεση για τον Gerard Pique, ο Kylian Mbappe ανταποκρίθηκε στις προκλήσεις που υπέστη από τον υπερασπιστή.

Ο Kylian Mappe είχε μια μικρή φιλονικία με τον Gerard Pique την ημέρα που η PSG νίκησε τη Βαρκελώνη με ένα hat-trick από αυτόν. Έχουμε τον ήχο στον οποίο και οι δύο παίκτες αρχίζουν να μαλώνουν με τον Jordi Alba ακριβώς στη μέση της φιλονικίας. Σύμφωνα με ισχυρισμούς, ο Πικέ υπενθύμισε στον Mappe ότι δεν έχει κερδίσει ακόμα το Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, ο γάλλος φόργουερ είναι ήδη πρωταθλητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου και σκοπεύει να πάρει το ευρώ φέτος.

Η πρόκληση από τον Gerard Pique δεν είναι πάρα πολύ για τον Mbappe λόγω της νοοτροπίας που κερδίζει. Αντί να προσβληθεί, ο νεαρός προτιμά να βλέπει τα λόγια του Πικέ ως κίνητρο. Επιπλέον, ο καταλανός υπερασπιστής είναι αυτός που έγινε μιμίδιο μετά τη φωτογραφία του να τρέχει μετά τον Kylian έγινε ιογενής στο διαδίκτυο. Κατά την άποψη του προς τα εμπρός, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει Pique παρά τα επιτεύγματά του.

Ο Mappe κοιτάζει το ποτήρι μισογεμάτο.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη τύπου, ο Mappe μίλησε για τις προκλήσεις του Pique: «Αυτό που είπε ο Pique, δεν θα το πάρω με κακία, θα το πάρω ως συμβουλή. Πράγματι είμαι 22 ετών και θα γίνει 23 χρόνια τον Δεκέμβριο. Ο Πικέ έχει κερδίσει περισσότερα από μένα. Έχει τρέξει τόσους πολλούς αγώνες και τους κέρδισε με τη Βαρκελώνη και την Ισπανία. Αυτό που είπε ήταν αλήθεια. Πρέπει να κερδίσω τρόπαια πριν μπορέσω να είμαι ανάμεσα στο ελίτ επίπεδο του Λάιονελ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο, συμπεριλαμβανομένων των ομοίων του Πίκε.

«Στο τέλος, θα πρέπει να κερδίσει περισσότερα μεγάλα Τρόπαια διεθνώς και σε όλη την Ευρώπη, Τα σχόλιά του είναι στην πραγματικότητα μια συμβουλή για μένα, δεν είναι μια προσβολή. Είναι στο χέρι σου πώς το ανέλυσες. Η νίκη εναντίον της Βαρκελώνης στο 1ο σκέλος δεν σημαίνει ότι είμαι ήδη πρωταθλητής Ευρώπης και θα ήθελα πολύ να έχω ένα από αυτά που ανέφερε το Uefa Champions League Pique».