Ο Kurt Zouma εκδίδει συγγνώμη για το ενοχλητικό βίντεο κακοποίησης γάτας

Ο Γάλλος γυρίστηκε να κλωτσάει και να χαστουκίζει μια γάτα σε ένα σοκαριστικό βίντεο.

Ο υπερασπιστής της Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ Κερτ Ζούμα ζήτησε συγγνώμη για ένα ενοχλητικό βίντεο που τον είδε να κακοποιεί μια οικογενειακή γάτα.

Σε ένα βίντεο που αποκτήθηκε από την εφημερίδα The Sun, ο Ζούμα φαίνεται να κλωτσάει και να χτυπάει μια γάτα στο πάτωμα της κουζίνας. Ο αδελφός του, ο Yoan, κινηματογράφησε το περιστατικό και αρχικά το μοιράστηκε στο Snapchat.

Η Γουέστ Χαμ και η RSPCA έχουν καταδικάσει τις ενέργειες του Ζούμα, αν και η Μητροπολιτική Αστυνομία αρνήθηκε να το ερευνήσει.

«Θέλω επίσης να πω πόσο βαθιά λυπάμαι για όποιον αναστατώθηκε από το βίντεο», δήλωσε ο Ζούμα. «Θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους ότι οι δύο γάτες μας είναι απολύτως καλές και υγιείς.

«Είναι αγαπημένοι και αγαπημένοι από όλη μας την οικογένεια, και αυτή η συμπεριφορά ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που δεν θα συμβεί ξανά».

Η Γουέστ Χαμ καταδικάζει τις πράξεις του παίκτη τους

Το βίντεο έχει πυροδοτήσει οργή, με πολλούς ανθρώπους να προτρέπουν τη Γουέστ Χαμ να απολύσει τον Ζούμα. Τα Σφυριά εξέδωσαν δική τους δήλωση ως απάντηση στο βίντεο, υποσχόμενοι να το ερευνήσουν «εσωτερικά».

«Η West Ham United καταδικάζει ανεπιφύλακτα τις ενέργειες του παίκτη μας, Kurt Zouma, στο βίντεο που κυκλοφόρησε», ανέφερε η δήλωση.

«Μιλήσαμε με τον Κερτ και θα ασχοληθούμε με το θέμα εσωτερικά, αλλά θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι σε καμία περίπτωση δεν συγχρούμε τη σκληρότητα απέναντι στα ζώα».

West Ham επιστρέψει στη δράση το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι για να Watford στην Premier League. Για λεπτομέρειες αγώνα και συμβουλές στοιχημάτων, δείτε τον σύνδεσμο εδώ.