Ο Kounde πέφτει υπαινιγμός μεταφοράς εν μέσω ενδιαφέροντος από τρίο Premier League

Εν μέσω αναφέρθηκε ενδιαφέρον από τρεις συλλόγους Premier League, Jules Kounde έχει ανοίξει για το μέλλον του στη Σεβίλλη.

Ο Jules Kounde παραδέχτηκε ότι μπορεί να φύγει από τη Σεβίλλη αυτό το καλοκαίρι εν μέσω αναφορών ενδιαφέροντος από την Arsenal, την Chelsea και την Manchester United.

Ο 22χρονος είχε άλλη μια ωραία εκστρατεία στην άμυνα της Σεβίλλης, βοηθώντας το κλαμπ να σφραγίσει πίσω με πλάτη κορυφαίους τέσσερις τερματισμούς στη La Liga. Έχασε μόνο τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Οι επιδόσεις του έχουν κρατήσει τους ενδιαφερόμενους συλλόγους σε κόκκινο συναγερμό, με μια τιμή 70 εκατομμυρίων ευρώ που έχει οριστεί για τη θερινή βιτρίνα μεταφοράς.

«Ίσως χρειαστεί να αλλάξω κλαμπ αυτό το καλοκαίρι. Δεν έχω αποφασίσει τίποτα», δήλωσε ο Kounde σύμφωνα με το Goal.

«Στόχος μου είναι, μια μέρα, να εξελιχθώ σε μια μεγάλη λέσχη για να προσπαθώ πάντα να προοδεύω, να κερδίζω τρόπαια. Για να μπορέσετε να ξεκινήσετε τη σεζόν κάθε χρόνο λέγοντας στον εαυτό σας ότι ο στόχος είναι να κερδίσετε ένα συγκεκριμένο τρόπαιο.

«Μπορεί να χρειαστεί να μετακομίσω, αλλά αυτό δεν έχει σημασία σήμερα.»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρεάλ Μαδρίτης συνδέθηκε με τον Kounde. Ωστόσο, το ενδιαφέρον του συλλόγου θα μπορούσε να μειωθεί τώρα που ο David Alaba εντάχθηκε επίσημα από την Μπάγερν Μονάχου. Αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει αν είτε ο Σέρτζιο Ράμος ή ο Ραφαέλ Βαράνε φύγουν το καλοκαίρι.

Μάντσεστερ Σίτι ήταν επίσης πρόθυμοι να υπογράψει Kounde στο προηγούμενο παράθυρο μεταφοράς το καλοκαίρι.