Ο Koeman συζητά την επιθυμητή προσέγγιση της Βαρκελώνης εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης

Μια σκληρή δοκιμασία για τους γίγαντες της Καταλανικής περιμένει το Σαββατοκύριακο, καθώς είναι έτοιμοι να κλειδώσουν τα κέρατα με τους αντιπάλους τους.

Ο Ronald Koeman επιμένει ότι η Βαρκελώνη πρέπει να «παίξει χωρίς φόβο» όταν κλειδώνουν κέρατα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga την Κυριακή.

Ο Koeman φάνηκε να βρίσκεται σε ολισθηρή πλαγιά όχι πολύ καιρό πριν, λόγω της θλιβερής έναρξης της σεζόν της Βαρκελώνης, αλλά η πίεση σε αυτόν έχει πλέον μειωθεί μετά από νίκες back-to-back.

Η πίεση στον Ολλανδό μπορεί να μειωθεί περαιτέρω εάν η πλευρά του εξασφαλίσει θετικό αποτέλεσμα στην επερχόμενη σύγκρουση κρίσης στο Καμπ Νόου. Μια νίκη θα κινηθεί Barca πάνω από Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα. Μια ήττα, εν τω μεταξύ, πιθανότατα θα προκαλέσει μεγάλο βαθούλωμα στις ελπίδες τους για τον τίτλο.

«Έχουμε κερδίσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια και οι αισθήσεις είναι καλές», δήλωσε ο Koeman στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα το Σάββατο (μέσω ESPN)

«Το Clasico είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν και μια ευκαιρία να δείξουμε ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο.

«Το αποτέλεσμα είναι σημαντικό, αλλά δεν θα είναι αποφασιστικό, καθώς υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος να διανύσει.

«Πρέπει να παίξουμε χωρίς φόβο. Έχουμε αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και θέλουμε να το δείξουμε αυτό. Είμαστε στο σπίτι μας, θα έχουμε τους οπαδούς μας πίσω μας και δεν μπαίνω στο παιχνίδι με κανένα φόβο».