Ο Koeman ρίχνει φως στην ήττα του Βάρκα στο Vallecano

Στο συνέδριο μετά τον αγώνα το βράδυ της Τετάρτης, ο Ρόναλντ Κέμαν άνοιξε για την ήττα 1-0 της Βαρκελώνης στα χέρια του Ράγιο Βαλεκάνο.

Ο Ronald Koeman προέτρεψε ότι η απώλεια 1-0 της Βαρκελώνης από τον Rayo Vallecano στη La Liga το βράδυ της Τετάρτης ήταν άδικη έκβαση.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα του Barca μετά την ήττα του Clasico από την Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το 30λεπτο καμπύλη του Ράνταμελ Φαλκάο ήταν ο μόνος στόχος που χώρισε τις δύο πλευρές χθες.

Ως αποτέλεσμα αυτής της απώλειας, ο καταλανικός σύλλογος βρίσκεται τώρα ένατος στο εγχώριο πρωτάθλημα. Και δεν ήταν σοκ, καθώς το συμβούλιο αποφάσισε να απελευθερώσει τον Koeman από τα καθήκοντά του στο Καμπ Νόου.

Ωστόσο, αμέσως μετά το παιχνίδι, ο Ολλανδός αρχηγός δεν ανησυχούσε για το μέλλον του και ήταν της άποψης ότι το αποτέλεσμα θα έπρεπε να είναι διαφορετικό.

«Δεν ξέρω αν κινδυνεύει το μέλλον μου», δήλωσε ο Koeman στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα. «Έχουμε παίκτες με γκολ σε αυτά. [Sergio] Αγκουέρο, [Μέμφις] Ντεπέι.

«Ήταν δύσκολο για εμάς να μπούμε στο παιχνίδι, μας πίεσαν πολύ. Ήμασταν ανώτεροι. Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο, αλλά είναι εκεί και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε.

«Το παιχνίδι που χάσαμε σήμερα δεν είναι πρόβλημα συμπεριφοράς ή παιχνιδιού. Το επίπεδο της ομάδας έπεσε. Χάσαμε πολύ αποτελεσματικούς παίκτες, κάτι που μετράει επίσης.»