Ο Koeman προειδοποιεί ότι θα υπάρξουν «προβλήματα» αν το μέλλον του στη Βαρκελώνη είναι αβέβαιο

Αρχίζοντας να αισθάνεται την πίεση, ο προπονητής Μπλαουγκράνα ασχολήθηκε με τις συνεχιζόμενες εικασίες για το μέλλον του στο Καμπ Νόου.

Ο Ronald Koeman προειδοποίησε την Μπαρτσελόνα ότι «θα έχουν προβλήματα» αν δεν έχει μέλλον στη λέσχη.

Ο Koeman έλαβε τα ηνία της Βαρκελώνης μόνο τον Αύγουστο του περασμένου έτους, αλλά η δουλειά του απειλείται ήδη.

Ο θρύλος της λέσχης δεν έχει απολαύσει ακριβώς ένα όνειρο για την καριέρα του στη διευθυντική του καριέρα, αλλά είναι η φασαρία γύρω από τις προεδρικές εκλογές που κάνει τη ζωή του δύσκολη.

Υπήρξαν συζητήσεις ότι οι υποψήφιοι Joan Laporta και Victor Font, προκειμένου να ταρακουνήσουν τα πράγματα, σχεδιάζουν να παρατήσουν τον Ολλανδό και να διορίσουν νέους προπονητές σε περίπτωση που εκλεγούν.

Το πρώην αφεντικό της Έβερτον υπέγραψε διετές συμβόλαιο κατά την άφιξή του στο Καμπ Νόου και είναι αποφασισμένο να τηρήσει όλη τη διάρκεια του συμβολαίου του.

«Σε κάθε σύλλογο έχετε δύσκολες στιγμές, αλλά και υπερηφάνεια. Θέλω να είμαι εδώ και αυτή είναι η δουλειά μου», δήλωσε ο Koeman, μέσω του Mundo Deportivo.

«Δεν έχω μιλήσει σε κανέναν. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποιος θα έρθει ως Πρόεδρος και ποιο είναι το σχέδιό του.

«Αν δεν δω μέλλον για μένα, θα έχουμε προβλήματα, καθώς έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου.

«Δεν με ανησυχεί. Έχω συμβόλαιο. Όταν μάθουμε ποιος θα είναι ο Πρόεδρος, πρέπει να μου δείξει το δρόμο του. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν συζητήσεις και έχουν προκύψει ονόματα. Αυτό δεν με ανησυχεί, μακριά από αυτό.»