Ο Koeman προειδοποιεί τον Gerard Pique για τις καταγγελίες του σχετικά με τους διαιτητές

Μετά τα πρόσφατα σχόλιά του σχετικά με τους διαιτητές εντοπίστηκαν από την Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ο Gerard Pique έλαβε επίσης ένα μήνυμα από τον Koeman.

Αν και είναι μεγάλος άντρας που μπορεί να πει ό, τι θέλει, ο Τζεράρντ Πικ έχει ακόμα κάποιες συμβουλές από τον Ρόναλντ Κόμαν σήμερα. Ο καταλανός υπερασπιστής παραπονιέται ότι οι διαιτητές βοηθούν τη Ρεάλ Μαδρίτης καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Ωστόσο, τα πιο πρόσφατα σχόλια που έκανε ήταν πολύ δημόσια για να τα αγνοήσει η Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Τον τελευταίο καιρό, έχουν γίνει παραδείγματα για αυτούς που κάνουν σχόλια είτε κατά των διαιτητών είτε της χρήσης του VAR.

Το μόνο που θέλει ο Ronald Koeman είναι να αποκλίνει την αρνητική δημοσιότητα που δίνει στην FC Barcelona ως λέσχη. Ακόμα κι αν μπορεί να συμφωνήσει με αυτά που λέει ο Pique, καταλαβαίνει επίσης ότι μπορεί εύκολα να γυρίσει πίσω σε όλη την ομάδα. Λάβετε υπόψη ότι ο Gerard Pique μόλις αρχίσει να ανακάμπτει από έναν πρόσφατο τραυματισμό στο γόνατο και να ανασταλεί γι ‘αυτό θα επηρεάσει μόνο τους συμπαίκτες του. Για τον gaffer, η καλύτερη επιλογή είναι να παραμείνεις σιωπηλός όταν πρόκειται για θέματα σαν αυτό.

Τι είπε ο Κεμαν στον Πικέ;

Κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης συνέντευξης Τύπου που προσέφερε ο διευθυντής, ο Koeman είπε τα εξής για τα σχόλια του Pique σχετικά με τους διαιτητές και το VAR μέσω Goal: «Είναι δικό μου πρόβλημα αν επιβάλουν κυρώσεις εξαιτίας αυτών των δηλώσεων, αλλά έχει αρκετή εμπειρία για να πει τι θέλει. Αλλά πρέπει να προσέχετε γιατί, [ακόμη και] με λίγο [pushback], μπορούν να σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Αν πρέπει να κριτικάρεις, κάνε το με σεβασμό ώστε να μην μπορούν να σου κάνουν τίποτα. Το αυριανό παιχνίδι είναι πιο σημαντικό από το PSG [αυτή τη στιγμή]. Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και είναι σημαντικό να κερδίσουμε πριν το παιχνίδι της Τρίτης».

Σε μια άλλη σημείωση σχετικά με το Pique, ο παίκτης αναρρώνει από τον τραυματισμό του γρηγορότερα από το αναμενόμενο. Η ομάδα φιλτράρισε πληροφορίες σχετικά με τις προθέσεις του να πάει στον ημιτελικό του Copa del Rey κατά της Σεβίλλης. Με το σκέλος της επιστροφής ενάντια στην PSG ως τελικό στόχο του. Αλλά κάνοντας αυτά τα σχόλια θα μπορούσε να τον αφήσει εκτός και των δύο αγώνων για άλλους λόγους.