Ο Koeman μαίνεται εναντίον της UEFA μετά το φιάσκο της Super League

Ακόμα δεν είχαμε νέα από τον Ronald Koeman, αλλά μαινόταν εναντίον της UEFA σήμερα μετά το φιάσκο της Ευρωπαϊκής Super League την Τρίτη.

Ο Ronald Koeman είναι ένας από τους μάνατζερ που παρέμεινε σιωπηλός κατά τη διάρκεια ολόκληρου του ευρωπαϊκού δράματος της Super League, αλλά μαινόταν εναντίον της UEFA σήμερα. Πριν από τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Χετάφε στην ισπανική La Liga, ο Koeman τελικά άνοιξε. Στην εξήγησή του για το τι βίωσε, ο γκάφερ είπε στον Τύπο τι είπε με την Joan Laporta.

Όταν άρχισε να μιλάει για την UEFA, ο τόνος του άλλαξε εντελώς. Όπως πολλοί άλλοι μάνατζερ που δεν συμφωνούν με την τακτική τους, ο Ronald Koeman είναι πεπεισμένος ότι η UEFA είναι ένα από τα μεγαλύτερα κακά του ποδοσφαίρου. Όλο αυτό το δράμα δημιουργήθηκε για να καταπολεμήσει αυτές τις πρακτικές που η UEFA ενθαρρύνει σε όλους τους ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο. Βασικά αντιμετωπίζονται ως κομμάτια κρέατος και κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι ‘αυτό.

Το παραλήρημα του Koeman κατά της UEFA στο ακέραιο.

Ο Marca ανέφερε την ακόλουθη δήλωση από τον Koeman: «Μίλησα με τον πρόεδρο χθες και μου εξήγησε τη θέση του συλλόγου. Υπήρξε τόσο μεγάλη συζήτηση που είναι καλύτερο να μην δώσουμε γνώμη. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί και πρέπει να περιμένουμε. Θέλω το καλύτερο για το κλαμπ. Δεν πρόκειται να απαντήσω περισσότερο. Δεν είμαι εγώ ο εκπρόσωπος, είναι πάντα ο πρόεδρος.

«Δουλειά μου είναι να προετοιμάσω την ομάδα, αλλά είναι φυσιολογικό να ρωτάς. Υπάρχουν τόσα πολλά που συμβαίνουν λόγω των αντιδράσεων των ανθρώπων και πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πώς θα εξελιχθεί στο τέλος. Θέλουμε το καλύτερο γι’ αυτό το κλαμπ, αλλά ο Πρόεδρος πρέπει να μιλήσει. Υπάρχουν παίκτες που έχουν παίξει ένα απίστευτο αριθμό των παιχνιδιών. Γίνεται λόγος για την Super League, το Champions League… αλλά η UEFA αγνοεί τους παίκτες που παίζουν πολλά παιχνίδια. Μόνο τα λεφτά έχουν σημασία. Κοίτα τη λίστα με τα φωτιστικά, αύριο θα παίξουμε στις 10:00 μ.μ.»