Ο Koeman κάνει μια ρεαλιστική ανάλυση της κατάστασης της Βαρκελώνης

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σήμερα, ο Ronald Koeman έκανε μια εκπληκτική ανάλυση σχετικά με την ρεαλιστική κατάσταση της FC Barcelona αυτή τη σεζόν.

Αν είμαστε ρεαλιστές σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της Βαρκελώνης, ο Ronald Koeman έχει ελάχιστες πιθανότητες να κερδίσει τίτλους με τους παίκτες που έχει αυτή τη στιγμή. Παρόλο που το μέλλον φαίνεται λαμπρό με παίκτες όπως ο Pedri, ο Ansu Fati, ο Ronald Araujo ή ο Riqui Puig. Παρά το γεγονός ότι ο Lionel Messi εξακολουθεί να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτή η ομάδα πρέπει να κρατήσει ένα επίπεδο κεφάλι και να σταματήσει να ονειρεύεται να κερδίσει τους μεγαλύτερους τίτλους αυτή τη σεζόν.

Μόνο στην Ισπανία, Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται αδύνατο να φτάσει σε αυτό το στάδιο της σεζόν. Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι όπου τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα με αρκετές ομάδες να παίζουν δύο ή τρία επίπεδα πάνω από τη Βαρκελώνη. Ίσως η γνώμη του διευθυντή να μην γίνει δεκτή από πολλούς υποστηρικτές της λέσχης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάνει λάθος.

Koeman λογική ανάλυση για τη Βαρκελώνη.

Συνέβη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Σαββάτου, καθώς η Βαρκελώνη ετοιμαστείτε να παίξετε ενάντια στον Αθλητικό Σύλλογο Μπιλμπάο στο La Liga. Ο αθλητισμός πήρε την ακόλουθη δήλωση από αυτόν: «Η κατάσταση είναι περίπλοκη επειδή η απόστασή μας στα σημεία είναι αρκετά σημαντική. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν βλέπω κανένα ξεκάθαρο φαβορί. Έχουμε ένα στάδιο νοκ-άουτ ενάντια στην PSG που θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε.

«Φιλοδοξία της ομάδας είναι να κερδίσει τρόπαια επειδή είμαστε Barça, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Σήμερα, η Βαρκελώνη δεν μπορεί να σκεφτεί να κερδίσει πολλά πράγματα. Προσπαθούμε να το κάνουμε, βελτιωνόμαστε και συνεχίζουμε να πολεμάμε. Αλλά πρέπει να το διατηρήσουμε πραγματικό όσον αφορά το από πού προερχόμαστε και τις αλλαγές που έχουμε κάνει. Δεν μπορούν όλα να εξαρτηθούν από έναν παίκτη. Η Βαρκελώνη πρέπει πάντα να είναι προετοιμασμένη να πολεμήσει, αλλά πρέπει να παραμείνουμε τιμωρημένοι».