Ο Koeman βγαίνει από τη συνέντευξη τύπου της Βαρκελώνης μετά από δήλωση ανάγνωσης

Ο Ολλανδός υπό πίεση δεν δέχτηκε ερωτήσεις, σηκώθηκε και έφυγε από την αίθουσα τύπου πριν από τη σύγκρουση του Κάντιζ.

Η συνέντευξη τύπου του Ronald Koeman πριν τον αγώνα πριν από τη La Liga μεταξύ Βαρκελώνης και Καντίζ ήταν σύντομη και ασυνήθιστη.

Ο Koeman άφησε τους δημοσιογράφους να θέλουν περισσότερα καθώς περπατούσε κατευθείαν έξω από την αίθουσα τύπου αφού διάβασε μια δήλωση που ήταν ουσιαστικά μια έκκληση για υπομονή και υποστήριξη από τους οπαδούς εν μέσω μιας περιόδου μετάβασης για το σύλλογο.

Η Βαρκελώνη πραγματοποιήθηκε σε ισοπαλία 1-1 εναντίον της Granda τη Δευτέρα μετά από ήττα 3-0 στα χέρια της Μπάγερν Μονάχου στο Τσάμπιονς Λιγκ

Με την Barca υποβαθμισμένη απόδοση, ο μάνατζερ τους έχει υποστεί έντονη πίεση. Υπήρξαν συνομιλίες που ο 58χρονος θα μπορούσε να χάσει τη θέση του νωρίτερα παρά αργότερα, με τον Ajax προπονητή Eric 10 Hag να έχει φιλοδώρημα έναν από τους πολλούς υποψηφίους για να αναλάβει από αυτόν.

«Η λέσχη είναι μαζί μου σε μια κατάσταση ανοικοδόμησης. Η οικονομική κατάσταση συνδέεται με την κατάσταση στο γήπεδο», δήλωσε ο Koeman σε δημοσιογράφους (μέσω Marca).

«Εμείς ως προσωπικό πρέπει να ξαναχτίσουμε την ομάδα χωρίς να κάνουμε μεγάλες επενδύσεις και αυτό απαιτεί χρόνο.

«Τα νεαρά ταλέντα μπορούν να γίνουν αστέρια του κόσμου σε μερικά χρόνια. Οι νέοι θα έχουν ευκαιρίες, όπως ο Τσάβι [Χερνάντεζ] και ο Αντρές Ινίεστα είχαν, αλλά απαιτείται υπομονή.

«Εκτός αυτού, το να τερματίσει ψηλά στο τραπέζι του πρωταθλήματος θα ήταν μια επιτυχία. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν υπάρχουν θαύματα. Υπό αυτό το πρίσμα πρέπει να δούμε την ήττα κατά της Μπάγερν [Μόναχο].

«Η ομάδα πρέπει να υποστηριχθεί, με λόγια και πράξεις. Γνωρίζω ότι ο Τύπος αναγνωρίζει αυτή τη διαδικασία, δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Βασιζόμαστε στην υποστήριξή σας σε αυτούς τους καθοριστικούς καιρούς. Είμαστε πολύ, πολύ ευχαριστημένοι με την υποστήριξη των οπαδών, όπως συνέβη κατά της Γρανάδας.

«Έλα, Μπαρτσελόνα!»