Ο Koeman αποφέρει ετυμηγορία για τις ελπίδες του τίτλου La Liga της Βαρκελώνης

Η ασυνέπεια υπήρξε αιτία ανησυχίας για τους γίγαντες της Καταλονίας αυτή τη σεζόν λόγω της οποίας βρίσκονται 10 πόντους από την επιφάνεια του τραπεζιού.

Ο Ronald Koeman δεν είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τις ελπίδες τίτλου της FC Barcelona.

Στο άνοιγμα των 20 αγώνων τους στη La Liga μέχρι στιγμής, η Βαρκελώνη έχει ρίξει τουλάχιστον έναν πόντο σε οκτώ περιπτώσεις ήδη, τραβώντας τέσσερις και χάνοντας τόσους πολλούς.

Οι Μπλαουγκράνα έχασαν τον τίτλο της περασμένης σεζόν με μόλις τέσσερις πόντους σε πικρούς αντιπάλους Ρεάλ Μαδρίτης και, όπως έχουν τα πράγματα, κινδυνεύουν να χάσουν ξανά, αν και αυτή τη φορά σε μια διαφορετική ομάδα από τη Μαδρίτη.

Οι άνδρες του Koeman καταλαμβάνουν την τέταρτη θέση στην κατάταξη La Liga, επτά βαθμούς κάτω από τους ηγέτες Ατλέτικο Μαδρίτης και τρεις κάτω από τη δεύτερη θέση Ρεάλ Μαδρίτης.

«Υπάρχει πάντα ελπίδα», είπε το αφεντικό της Βαρκελώνης πριν από το ταξίδι στην Ρεάλ Μπέτις την Κυριακή, μέσω Marca. «Υπάρχει ένα μεγάλο κενό από την άποψη των πόντων και [Ατλέτικο] έχουν παίξει ένα παιχνίδι λιγότερο.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Είμαστε αισιόδοξοι επειδή έχουμε βελτιωθεί από πολλές απόψεις».

Ο Koeman πρόσθεσε στην προηγούμενη νίκη με 5-3 εναντίον της Γρανάδας: «Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι τις προάλλες ήμουν πολύ χαρούμενος μετά το παιχνίδι. Δεν ξέρω για πόσο καιρό. Σήμερα έχει ήλιο και αύριο μπορεί να βρέξει», είπε.

«Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι τις προάλλες, αλλά αύριο είναι ένα άλλο παιχνίδι. Πρέπει να αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο».