Ο Koeman αποκαλύπτει τη στάση του για το μέλλον του στην FC Barcelona

Πριν από τον αγώνα La Liga της Κυριακής, ο Ronald Koeman έδωσε στον Τύπο μια απαραίτητη ενημέρωση για το μέλλον του ως μάνατζερ της FC Barcelona.

Το μέλλον του Ronald Koeman είναι η συζήτηση της πόλης αυτή τη στιγμή στην FC Barcelona, όλοι αναρωτιόμαστε αν θα συνεχίσει στο club ή όχι. Μέχρι στιγμής, δεν έχει κάνει κακή δουλειά με το Copa del Rey ως το πρώτο του τρόπαιο κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν. Επίσης, εξακολουθεί να αγωνίζεται για να κερδίσει τη La Liga αυτή τη σεζόν με τεράστιες ευκαιρίες για να την πάρει. Παρά όλη αυτή την καλή αίσθηση με τον Ολλανδό διευθυντή, υπάρχουν εκείνοι που εξακολουθούν να αμφιβάλλουν ότι πρέπει να παραμείνει στο σύλλογο.

Ο Koeman απευθύνθηκε σε αυτούς τους αρνητές νωρίτερα σήμερα πριν από την επερχόμενη επίσκεψη της FC Barcelona στο Villarreal της La Liga. Ο καταλανικός σύλλογος πρέπει να κερδίσει όλους τους εκκρεμείς αγώνες που έχουν αν θέλουν να πάρουν μια ευκαιρία για τον τίτλο. Αλλά ο Koeman δεν του αρέσουν οι περισπασμούς και ήθελε να κατευνάσει όλες τις φήμες για το μέλλον του στο κλαμπ.

Ο Koeman δεν ανησυχεί μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με τον Marca, αυτό είπε ο Koeman το Σάββατο: «Ο πρόεδρος από την πρώτη μέρα έδειξε την υποστήριξή του και την εμπιστοσύνη του σε μένα. Μέχρι να συμβεί το αντίθετο, τότε θα πω το ίδιο πράγμα. Έτσι, καταρχήν, θεωρώ τον εαυτό μου ως προπονητή για την επόμενη σεζόν. Έχω κι εγώ συμβόλαιο. Αν δεν είναι έτσι, θα πρέπει να μιλήσουμε. Όλα έχουν να κάνουν με τη νίκη, για εμάς όπως και για τις άλλες ομάδες. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος αντίπαλος τίτλος πολύ ισχυρότερος από οποιονδήποτε άλλο. Αν δεν κερδίσετε, τότε θα έχετε μικρότερες πιθανότητες να κερδίσετε το laLiga.

«Νομίζω ότι κάθε αγώνας θα έχει τα δύσκολα στοιχεία του. Αυτό το παιχνίδι δεν είναι απαραίτητα πιο δύσκολο από οποιοδήποτε άλλο. «Θα είναι ένας ενδιαφέρων αγώνας, διότι Villarreal παίζουν καλά και έχουν την ποιότητα. Η κόπωση δεν με ανησυχεί πάρα πολύ επειδή έχουμε τα δεδομένα τους. Οι παίκτες έχουν παίξει πολύ, αλλά αναρρώνουμε καλά. Οι παίκτες είναι πάντα σε καλή κατάσταση για να ξεκινήσει τους αγώνες. Μερικές φορές δεν υπάρχει πολλή ξεκούραση, αλλά πρέπει να δεχτούμε τους χρόνους έναυσης. «Παρά την κριτική, δεν αλλάζουν. Πρέπει να το αποδεχτούμε και να ανακάμψουμε».