Ο Koeman απαιτεί πλήρη αποζημίωση μετά την αναχώρησή του από τη Βαρκελώνη

Η απόλυση του Ronald Koeman θα μπορούσε να κοστίσει στη Βαρκελώνη 12 εκατ. ευρώ.

Η Βαρκελώνη χώρισε τους δρόμους με τον Ρόναλντ Κέμαν μετά την ήττα τους με 1-0 εναντίον του Ράγιο Βαλεκάνο την περασμένη Πέμπτη.

Οι Καταλανοί ψάχνουν να βρουν νέο διευθυντή, αλλά η λύση του συμβολαίου του Koeman δεν θα είναι φθηνή.

Σύμφωνα με το Diario Sport, η αποζημίωση για την καταγγελία της σύμβασης ανέρχεται σε 12 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Βαρκελώνης Joan Laporta προσέφερε στο διευθυντή αμοιβή περίπου €7,5 εκατ. Ωστόσο, ο Koeman επιμένει να πάρει το πλήρες πακέτο αποζημίωσης από τον σύλλογο.

Η Βαρκελώνη μπορεί να δυσκολευτεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Koeman εν μέσω της ασταθούς οικονομικής τους κατάστασης. Κλείνοντας την υπόθεση του Koeman με τα μισά από τα τέλη αποζημίωσης, η Barca ελπίζει να εξοικονομήσει χρήματα για τους χειμερινούς στόχους μεταφοράς.

Οι Καταλανοί σχεδιάζουν να υπογράψουν τον θρύλο του συλλόγου Xavi Hernandez ως νέο προπονητή τους, αλλά πρώτα πρέπει να τερματίσουν το συμβόλαιο του Ολλανδού.

Οι Μπλαουγκράνα θα παίξουν τον δεύτερο αγώνα τους κάτω από τον προσωρινό προπονητή Σέργκι Μπαρζουάν. Οι Καταλανοί θα πολεμήσουν το Ντιναμό Κιέβου για την επιβίωση των Cahmpions League την Τρίτη.