Ο Koeman αντιδρά στη σύλληψη του πρώην προέδρου της Βαρκελώνης

Ο διευθυντής της FC Barcelona μίλησε για πρώτη φορά μετά την αστυνομική επιδρομή της Δευτέρας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη κάποιων αξιωματούχων της λέσχης.

Ο Ronald Koeman παραδέχτηκε ότι η σύλληψη του πρώην προέδρου της λέσχης Josep Maria Bartomeu δεν είναι καλή για τη Βαρκελώνη και αποκάλυψε ότι ακόμη και αυτός δεν έχει πλήρη επίγνωση του τι συνέβη.

Επιδρομή της αστυνομίας στα γραφεία της λέσχης τη Δευτέρα είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του Bartomeu, του Διευθύνοντος Συμβούλου Oscar Grau, επικεφαλής των νομικών υπηρεσιών Roman Gomez Ponti, και του πρώην διευθυντή Jaume Masferrer σχετικά με το περίφημο σκάνδαλο «Barcagate» του περασμένου έτους.

Αφού πέρασε τη νύχτα υπό κράτηση, ο Bartomeu και ο Masferrer κατέθεσαν ενώπιον δικαστή την Τρίτη το πρωί μαζί με τους δικηγόρους τους. Αποφυλακίστηκαν προσωρινά γύρω στο μεσημέρι, με την έρευνα να συνεχιστεί προς το παρόν.

«Δεν είναι μια καλή εμφάνιση για τη λέσχη», δήλωσε ο Koeman σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Τρίτης.

«Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα συμβεί. Δεν ήμουν εδώ [εκείνη την εποχή], δεν ξέρω τι συνέβη. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, πρέπει να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο».

Ο Koeman μιλούσε σε δημοσιογράφους πριν από το δεύτερο σκέλος της Βαρκελώνης εναντίον της Σεβίλλης στους ημιτελικούς του Copa del Rey την Τετάρτη.

Οι Μπλαουγκράνα, που ακολουθούν τους άνδρες του Τζουλεν Λοπετεγκούι 2-0 συνολικά, θα μπορούσαν να καλωσορίσουν πίσω τον Πέντρο από τραυματισμό εγκαίρως για τον αγώνα στο Καμπ Νόου.