Ο Koeman ανοίγει για την ψυχική κατάσταση του Messi εν μέσω ομιλίας μεταφοράς

Ο διευθυντής της FC Barcelona έδωσε μια ενημέρωση για την κατάσταση του Μέσι μετά την υπέροχη εμφάνιση του καπετάνιου εναντίον του Alaves.

Ο Lionel Messi είναι «ενθουσιασμένος και χαρούμενος», λέει ο διευθυντής της Βαρκελώνης Ronald Koeman εν μέσω των συνεχιζόμενων φημών μεταφοράς σχετικά με το μέλλον του.

Ένα στήριγμα το βράδυ του Σαββάτου αύξησε την καταμέτρηση του Μέσι σε 15 γκολ μόνο σε 20 εξόδους της La Liga και βοήθησε τη Βαρκελώνη να συντρίψει τον Deportivo Alaves 5-1. Η Αργεντινή είναι πλέον ένα γκολ πίσω από τον κορυφαίο σκόρερ του πρωταθλήματος, και πρώην συμπαίκτης, Luis Suarez.

Η εξαιρετική του απόδοση ήταν μια επίκαιρη ώθηση για τη Βαρκελώνη ενόψει του πρώτου σκέλους της Τρίτης με τον Paris Saint-Germain στην ισοπαλία του Champions League στην τελευταία 16.

«Λοιπόν, γνωρίζουμε ότι ο Λέων είναι αποφασιστικός παίκτης», δήλωσε ο Koeman όπως αναφέρεται από το Goal. «Έχει εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ συγκεντρωμένος. Είναι ενθουσιασμένος, είναι χαρούμενος και είναι πολύ αποτελεσματικός μπροστά στο γκολ.

«Είναι κάποιος που όταν κάνουμε περάσματα μεταξύ των γραμμών για να τον βρούμε δίνει ένα φορτίο βάθους για τους υπόλοιπους παίκτες και τους κάνει ακόμα πιο εύκολο για αυτόν.

«Έχει ένα μεγάλο όραμα του παιχνιδιού, οπότε, φυσικά, αν θέλουμε να προσπαθήσουμε και να περάσουμε ή να φιλοδοξούμε να κερδίσουμε τρόπαια έχοντας Μέσι στα καλύτερά του είναι ζωτικής σημασίας, αλλά χρειαζόμαστε και όλους τους άλλους στην καλύτερη περίπτωση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.»

Εκτός από ένα άλλο στήριγμα, ο Μέσι έφτασε επίσης σε δύο ορόσημα καριέρας στη νίκη επί του Αλάβες.