Ο Koeman ανακουφίστηκε από το αποτέλεσμα της Βαρκελώνης: «Έπρεπε να κερδίσουμε»

Η Βαρκελώνη έδωσε μια πειστική νίκη 3-0 εναντίον της Elche αυτό το απόγευμα της Τετάρτης για τη La Liga μετά από μερικά αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Ronald Koeman φαινόταν ανακουφισμένος καθώς η Βαρκελώνη έβαλε ένα τέλος στην αρνητική πορεία τους με μια μεγάλη νίκη 3-0 εναντίον του Elche στο ισπανικό πρωτάθλημα. Οι Μπλαουγκράνα δεν είχαν το ευκολότερο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Μέσι και οι συμπαίκτες του κατάφεραν για τον Βάρκα τα τελευταία 45 λεπτά.

«Χρειαζόμασταν να κερδίσουμε μετά τα δύο αποτελέσματα», δήλωσε ο Koeman σύμφωνα με τον Marca. «Είχαμε ένα μεγάλο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε τη διαφορά. Θα έπρεπε να είχαμε πάει καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο.»

Πριν από τον αγώνα, ο Ολλανδός μάνατζερ είχε καλέσει τους μεγαλύτερους παίκτες της Βαρκελώνης και τους ζήτησε να προχωρήσουν. Στην πραγματικότητα, η ηγεσία του Lionel Messi ήταν ξεκάθαρη αυτή την Τετάρτη, καθώς εξέφρασε την απογοήτευσή του για την έλλειψη έντασης της ομάδας.

«Όταν μιλάω για τους βετεράνους, δεν αναφέρομαι σε αυτόν επειδή ο Μέσι εξακολουθεί να σκοράρει πολλά γκολ», διευκρίνισε ο Koeman. «Είναι οι άλλοι που πρέπει να κάνουν τη διαφορά, όχι ο Μέσι. Ακόμα σκοράρει, όπως έδειξε σήμερα.

«Όλοι μπορούσαν να δουν ότι μας έλειπε η ένταση και ο ρυθμός, ειδικά στην μπάλα. Είναι καλό που Messi, ως καπετάνιος, ζητάει ένταση. [Ο λόγος για την έλλειψη έντασης] θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια.

«Ένας παίκτης μπορεί να κουραστεί. Υπάρχουν πολλά υποκατάστατα για να προσπαθήσετε να φρεσκάρετε [την ομάδα] επάνω. Πάντα ψάχνουμε το καλύτερο για τον αγώνα που παίζουμε. Παίκτες όπως ο Αντουάν [Griezmann] έχουν παίξει τόσα πολλά παιχνίδια. Έπρεπε να βρούμε φρεσκάδα. Μερικές φορές πρέπει να κάνεις αλλαγές για να φρεσκάρεις τα πράγματα.»