Ο Koeman έφυγε απογοητευμένος καθώς τα σημεία πτώσης του Barca στο Cadiz

Ο αρχηγός της Βαρκελώνης Ronald Koeman έμεινε εντελώς απογοητευμένος καθώς η πλευρά του έριξε κρίσιμα σημεία στο Cadiz σε αδιέξοδο 1-1.

Ο Koeman έμεινε στο πλευρό του μετά από μια καθυστερημένη ποινή είδε τον Cadiz να παίρνει ένα σημείο στο στρατόπεδο Nou.

Ο Μέσι σκόραρε μια δική του ποινή νωρίτερα στο 32ο λεπτό και η Βαρκελώνη φαινόταν να παρατείνει τη νίκη τους στη La Liga.

Ένα αργοπορημένο λάθος από τον Λένγκλετ τον είδε να κοστίζει στην πλευρά του μια ποινή και τον ισοσταθμιστή για το Κάντιθ στη διαδικασία.

Δεδομένου ότι οι ηγέτες Atletico έπεσαν τα σημεία χθες, η Βαρκελώνη είχε την ευκαιρία να κλείσει το χάσμα στους ηγέτες της La Liga.

Ωστόσο, τώρα βρίσκονται οκτώ σημεία πίσω από τους βηματοδότες καθώς οι ελπίδες για έναν τίτλο συνεχίζουν να ξεθωριάζουν.

Η Βαρκελώνη μπορεί να έχασε 4-1 από το PSG στα μέσα της εβδομάδας, αλλά ο Koeman λέει ότι είναι πιο απογοητευμένος με την ισοπαλία από ό, τι είναι ενάντια στην ήττα του Champions League.

«Είναι απογοητευτικό, αυτά τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται και δεν τα καταφέραμε», δήλωσε ο Koeman στο κανάλι κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου.

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία που χάνεται μετά την ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι μεγάλη απογοήτευση.»

«Είμαι πολύ απογοητευμένος, περισσότερο από την περασμένη Τρίτη [όταν η Βαρκελώνη έχασε από τον Πάρις Σεν Ζερμέν]».

«Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τα δύο σημεία να γλιστρήσουν μακριά. Είμαστε απογοητευμένοι.» Δεν μου αρέσει να κατηγορώ τους παίκτες ξεχωριστά. Δεν ήμασταν σε θέση να επιτεθούμε, και πρέπει να υπερασπιστούμε διαφορετικά. Όσον αφορά την ποιότητα, θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει».

Αντί να κατηγορήσει την πλευρά του για την παραχώρησε ποινή για πόντους που έπεσαν, ο Koeman κατηγόρησε την πλευρά του ότι δεν μετέτρεπε τις πιθανότητες που είχαν.

«Το πρόβλημα είναι ότι το σκορ ήταν πολύ κοντά και θα μπορούσαν να εξισωθούν ανά πάσα στιγμή, όπως συνέβη», πρόσθεσε.

«Τους αφήνεις την ευκαιρία να εξισωθούν τα τελευταία λεπτά. Αν δεν σκοτώσεις το παιχνίδι και δεν σκοράρεις το δεύτερο, μπορούν πάντα να σκοράρουν…»

«Αγωνιστήκαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες επειδή ήταν βαθιές και δεν υπήρχε χώρος. Δεν είχαμε φρεσκάδα μπροστά.» Πρέπει να αναλύσουμε τι συνέβη στην ποινή [το Cadiz κέρδισε αργά], σε όλο το έργο, για να δούμε πώς συνέβη».