Ο Klopp σχολιάζει τα δαπανηρά λάθη του Alisson εναντίον της πόλης

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχεται ότι ο Άλισον έκανε μερικά λάθη που κόστισαν στο Λίβερπουλ μια μεγάλη ήττα στο Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είπε ότι τα κρύα πόδια του Άλισον ίσως έφταιγαν για τα δύο λάθη του.

Ήταν ένα εφιαλτικό απόγευμα για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα εναντίον του Μάντσεστερ Σίτι.

Τα τελευταία χρόνια, ο Alisson έχει αποδειχθεί αξιόπιστος στόχος για τους Reds. Ωστόσο, η τελευταία του εκδρομή ήταν κάτι που θα ελπίζει να ξεχάσει σε χρόνο μηδέν.

Σε συνθήκες κατάψυξης στο Άνφιλντ, ο τερματοφύλακας του Λίβερπουλ τιμωρήθηκε για δύο φτωχές άδειες. Αποδείχθηκε ότι ήταν δαπανηρή καθώς οι Κοκκινοι συνέχησαν να χάνουν από μια απογοητευτική γραμμή 4-1 για το Μάντσεστερ Σίτι.

Ερωτηθείς για τα λάθη του Alisson μετά το παιχνίδι, ο Klopp είπε ανά ιστοσελίδα του συλλόγου: «Δεν μπορούμε να το κρύψουμε αυτό. Είναι επίσης αλήθεια ότι δεν του δώσαμε πολλές επιλογές σε εκείνες τις στιγμές, ειδικά γύρω από την πρώτη. Νομίζω ότι ο δεύτερος, απλά τα έκανε όλα.»

«Δεν ξέρω, δεν υπάρχει πραγματική εξήγηση εκεί. Ίσως είχε κρύα πόδια ή κάτι τέτοιο. Ακούγεται αστείο, αλλά θα μπορούσε να είναι. Αλλά υπάρχει ακόμα η ευκαιρία να το κλωτσήσουμε στις κερκίδες».

«Ο Αλί μας έχει σώσει πολλές φορές, χωρίς αμφιβολία γι’ αυτό. Απόψε έκανε δύο λάθη, έτσι έχουν τα πράγματα».

«Κάναμε τεράστια λάθη για τους στόχους. Αν τους κάνεις ενάντια σε ομάδες, είναι πρόβλημα, εναντίον της πόλης είναι ο δολοφόνος. Γι’ αυτό χάσαμε το παιχνίδι».

Εκτός από τον Alisson και την απώλεια, ο Klopp παρέμεινε αισιόδοξος για την απόδοση της πλευράς του και λέει ότι ήταν ευχαριστημένος με αυτό που είδε.

«Ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού ήταν ένα λαμπρό παιχνίδι από την πλευρά μου», πρόσθεσε.

«Μπορώ να δω στα μάτια σου ότι βλέπεις διαφορετικά. Μου άρεσε πολύ. Πρώτο ημίχρονο, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δεύτερο ημίχρονο, η πόλη άλλαξε ελαφρώς το σύστημα. Λίγη προσαρμογή και θα ήμασταν ξανά στο παιχνίδι, αλλά στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου δεν δώσαμε αρκετές επιλογές για να παίξουμε και δώσαμε το πρώτο γκολ μακριά».

«Τους δώσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Αυτοί σκόραραν αυτό το γκολ, εμείς σκοράραμε τον ισοσταθμιστή. Ήμασταν καλά και πάλι, αλλά στη συνέχεια έκανε δύο τεράστια λάθη που είναι σαφές. Στο 3-1 κάτω σε αυτό το επίπεδο είναι δύσκολο να πάρει και στη συνέχεια Foden με μια ιδιοφυΐα κατάσταση για το τέταρτο γκολ.

«Αν παίζουμε ποδόσφαιρο όπως κάναμε για πολύ καιρό απόψε τότε θα κερδίσουμε αγώνες ποδοσφαίρου, 100%.»