Ο Klopp κατασπατάλησε ευκαιρίες για το Λίβερπουλ εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Γιούργκεν Κλοπ αφέθηκε να καταπλήξει την παράσταση του Λίβερπουλ, αφού συνετρίβη από το Τσάμπιονς Λιγκ στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Άνφιλντ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ κατηγόρησε την έξοδο του Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ για χαμένες ευκαιρίες εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά από μια ήττα 3-1 στην ισπανική πρωτεύουσα την περασμένη εβδομάδα, οι Ρέντς έμειναν με μια ανηφορική μάχη για το παιχνίδι επιστροφής στο σπίτι το βράδυ της Τετάρτης. Στο τέλος, δεν μπόρεσαν να διαλύσουν τους επισκέπτες τους.

Παρά τις πιθανότητες για τους Gini Wijnaldum, Roberto Firmino, και Mohamed Salah, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μια ισοπαλία χωρίς γκολ στο Άνφιλντ, σφραγίζοντας τη θέση τους στα τελευταία τέσσερα ως αποτέλεσμα.

Klopp ήταν ευχαριστημένος με τη συνολική απόδοση την Τετάρτη, αλλά θρήνησε χαμένες πιθανότητες και ότι η απώλεια στη Μαδρίτη την περασμένη εβδομάδα.

Είπε σύμφωνα με την ιστοσελίδα του συλλόγου: «Δεν χάσαμε το παιχνίδι απόψε, το χάσαμε στη Μαδρίτη, το οποίο είναι ξεκάθαρο. Το επίπεδο απόδοσης σήμερα ήταν αρκετά καλό και αν είχαμε ανέβει 1-0, θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι.»

«Ήταν άβολα για τη Μαδρίτη, ήμασταν καλοί, επιθετικοί, παίξαμε πολύ καλά πράγματα, είχαμε τεράστιες πιθανότητες στην αρχή του παιχνιδιού».

«Αν πάρουμε ένα από αυτά, ανοίγει. Είχαν ήδη αγωνιστεί, θα είχε αυξηθεί αυτό. Αλλά αν και πότε δεν είναι ενδιαφέρον γιατί δεν σκοράραμε και στη συνέχεια με την εμπειρία της Ρεάλ Μαδρίτης το επιβράδυναν».

«Είχαμε γελοία παιχνίδια εδώ όπου θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει, όχι απόψε, αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου απλά δεν τελειώσαμε.»

«Πολλές φορές ο Μο Σαλάχ θα τελείωνε αυτό το είδος του πράγματος. Είχαμε τόσες πολλές καταστάσεις και θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερα επειδή το ποδόσφαιρο που παίζαμε ήταν καλύτερο».

Με την έξοδό τους από το Τσάμπιονς Λιγκ, το Λίβερπουλ είναι πλέον εκτός από όλους τους διαγωνισμούς αυτή τη σεζόν και έχει μόνο την Πρέμιερ Λιγκ να παίξει τέσσερις. Με ένα κορυφαίο σημείο τεσσάρων να είναι ο κύριος στόχος, η υποκλίνηση από άλλους διαγωνισμούς θα μπορούσε να αποδειχθεί μια ευλογία μεταμφιεσμένη για τον Klopp και την παρέα.