Ο Klopp εξηγεί γιατί το Λίβερπουλ δεν χρειάζεται νέες προσθήκες

Πριν από τη θερινή προθεσμία μεταφοράς, ο Jurgen Klopp εξήγησε γιατί η Λίβερπουλ δεν χρειάζεται να υπογράψει άλλους παίκτες.

Ο Jurgen Klopp αποσαφήνισε γιατί η Λίβερπουλ δεν θα χρειαστεί να υπογράψει άλλους παίκτες αυτό το καλοκαίρι αφήνοντας πίσω της μια ενοχλητική περσινή σεζόν.

Προς το παρόν, μπορούμε να πούμε ότι ο Γερμανός τακτικός έχει πλήρη πίστη στο τρέχον ρόστερ του. Οι Κοκκινοι υπέγραψαν νέα υπογραφή με τον Ibrahima Konate να έρχεται από την RB Leipzig στην αμυντική θέση. Αλλά κατά τη διαδικασία, έπρεπε επίσης να αποχαιρετήσουν τον μέσο Γκεορτζίνιο Βιτζνάλντουμ που έφυγε για την PSG.

Για την ακρίβεια, πολλά ονόματα περιστρέφονται, και γίνονται εικασίες γύρω από το Άνφιλντ. Ωστόσο, φαίνεται ότι η επιστροφή των τραυματισμένων παικτών και κάποιες μακροχρόνιες ανανεώσεις έχουν πυροδοτήσει μια νέα σπίθα για τον Klopp.

Εξηγώντας στον TV2, ο Klopp είπε: «Είναι καλοκαίρι και το παράθυρο μεταφοράς είναι ανοιχτό, τότε όλοι περιμένουν κάποιες υπογραφές παικτών. Θα δούμε τι θα συμβεί. Ας περάσουμε από την ομάδα. Θέλετε να αγοράσετε ένα νέο full-back; Νέος τερματοφύλακας; Έχουμε ήδη καλούς παίκτες εκεί.»

«Στο κέντρο, έχουμε παίκτες με πολλές εμπειρίες, όπως οι Thiago, Fabinho, [Ιορδανία] Henderson, Alex Oxlade-Chamberlain και Naby Keita. Επιπλέον, έχουμε συναρπαστικά νεαρά αγόρια στον Χάρβεϊ Έλιοτ και τον Κέρτις Τζόουνς. Στην επίθεση, έχουμε τον Σάντιο Μάνε, τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, τον Μοχάμεντ Σαλάχ, τον Ντιόγκο Τζότα, τον Χερντάν Σακίρι, τον Τακούμι Μιναμίνο και τον Ντίβοκ Όριγκι».

«Έχω ξεχάσει σίγουρα κάποιον… Αν θέλετε να αγοράσετε τέτοιους παίκτες, πρέπει να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε αυτό, επειδή οι παίκτες είναι ήδη εδώ».

«Πρέπει να κάνετε αλλαγές από καιρό σε καιρό, αλλά τότε πρέπει να υπάρχει χώρος για να το κάνετε. Δεν θέλουμε περισσότερους παίκτες. Αν κάτι συμβεί κάπου, κάτι μπορεί να συμβεί κάπου αλλού, αλλά δεν έχει νόημα να προσθέσετε περισσότερους παίκτες.»