Ο Klopp δεσμεύτηκε να βοηθήσει τους επιτιθέμενους στο Λίβερπουλ να βρουν χαμένο άγγιγμα βαθμολόγησης

Οι στόχοι έχουν στερέψει για τους Reds τα τελευταία χρόνια, που είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους έχουν τραυλίσει στα τελευταία παιχνίδια τους.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι αποφασισμένος να πάρει την πρώτη γραμμή του Λίβερπουλ να πυροβολήσει όλους τους κυλίνδρους για άλλη μια φορά.

Από το να εξαλειφθεί από το FA Cup στα χέρια της Manchester United μέχρι το να δει το αήττητο σερί των 68 παιχνιδιών τους στο σπίτι να σβηστεί από το Burnley, το Λίβερπουλ είχε μέχρι στιγμής αρκετά δύσκολο Ιανουάριο.

Επιπλέον, έχουν καταφέρει μόνο μία νίκη στις τελευταίες επτά εξορμήσεις τους σε όλους τους διαγωνισμούς.

Εκτός από τις προφανείς αμυντικές αδυναμίες, η αδυναμία να βρεθεί το πίσω μέρος του διχτυού έχει συμβάλει σημαντικά στη βουτιά τους σε μορφή με τους Reds να σκοράρουν μόνο μία φορά στους πέντε τελευταίους αγώνες της Premier League.

Ο Mohamed Salah σκόραρε και τα δύο γκολ του Λίβερπουλ στον προηγούμενο αγώνα, παίρνοντας το σκορ του σε 17 γκολ για τη σεζόν. Ο Sadio Mane, με 7 γκολ σε 24 παιχνίδια, και ο Roberto Firmino, με 5 γκολ σε 24 παιχνίδια, εν τω μεταξύ, πρέπει να επανέλθουμε στην ταχύτητα.

«Δεν θέλω να το κάνω αυτό κάθε εβδομάδα τώρα», απάντησε ο Klopp όταν η πλευρά του δεν είχε εμπιστοσύνη τελευταία, μέσω του Goal.

«Δεν είδα κανένα πρόβλημα εμπιστοσύνης [εναντίον της United]. Αλλά αυτό που είπαμε είναι ότι όταν δεν σκοράρεις για λίγο δεν είναι καλό για την αυτοπεποίθηση, προφανώς.

«Οι καλύτεροι απεργοί στον κόσμο μπορούν να σας πουν ότι όλοι είχαν στιγμές που δεν σκοράρουν με κάθε ευκαιρία. Αλλά έχει να κάνει με το πώς το αντιμετωπίζεις. Είμαστε σε αυτό, πιστέψτε με, και θα το λύσουμε αυτό.»