Ο Klopp δίνει μια τεράστια υπόσχεση σε όλους τους υποστηρικτές του Λίβερπουλ

Λίγο πριν τον αγώνα του Λίβερπουλ με τον RB Leipzig, ο Jurgen Klopp ήθελε να δώσει μια υπόσχεση σε όλους τους υποστηρικτές του συλλόγου για την ομάδα του.

Λίβερπουλ και Jurgen Klopp είχαν μια απίστευτη βόλτα μέχρι στιγμής σε όλους τους διαγωνισμούς, αλλά αυτή η σεζόν ήταν εξαιρετικά περίπλοκη. Οι τραυματισμοί έχουν καταστρέψει τη δυναμική της ομάδας σε επίπεδα που δεν πιστεύαμε ότι ήταν δυνατά. Ο Κλοπ έκανε ό, τι μπορούσε για να αποτρέψει αυτή τη στιγμή από το να συμβεί, αλλά δεν κατάφερε να επιτύχει το στόχο του μέχρι τώρα. Καθώς πλησιάζει ο αγώνας του Champions League με την RB Leipzig, ο Γερμανός μάνατζερ ήθελε να στείλει ένα μήνυμα.

Εξακολουθεί να εμπιστεύεται τους παίκτες του να αλλάξουν τη δυναμική του συλλόγου, τουλάχιστον σε αυτό το τουρνουά. Η Πρέμιερ Λιγκ φαίνεται εντελώς χαμένη από αυτούς αυτή τη στιγμή. Το μόνο που μπορούν να ελπίζουν είναι να ολοκληρώσουν τη σεζόν μέσα στο Top Four και να κάνουν την καλύτερη δουλειά που μπορούν στο UEFA Champions League. Όπως συμβαίνει σε κάθε κλαμπ, όλοι έχουν υψηλά και χαμηλά σαν το Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή.

Ο Κλοπ ορκίζει να γυρίσει πιο δυνατός.

Σύμφωνα με το The Daily Mail, αυτό είναι που είπε ο Klopp: «Αυτή είναι μια πραγματικά ακραία λέσχη, έτσι είναι. Ακραία όσον αφορά τη νίκη πολλά, ακραία όσον αφορά την αναμονή τόσο καιρό [για τον τίτλο της Premier League] — αυτού του είδους τα πράγματα. Αλλά τώρα πρέπει να περάσουμε μια δύσκολη περίοδο και πάλι. Κανείς δεν πρέπει να εκπλήσσεται που μπορεί να συμβεί στη Λίβερπουλ. Αλλά θα υπάρξει και διέξοδος και θα τη βρούμε, χωρίς αμφιβολία γι’ αυτό. Είναι δύσκολο, αλλά προσωπικά νομίζω ότι μπορείς να το συγκρίνεις με φιλίες. Όταν έχεις έναν πολύ καλό φίλο και αν είναι εκεί μόνο όταν κάνεις πάρτι, τότε ξέρεις — εντάξει, είναι καλό.

«Αλλά αν τη στιγμή που έχετε προβλήματα, όταν υποφέρετε λίγο, και αυτός ο φίλος είναι εκεί, βρίσκει ακριβώς τις σωστές λέξεις — τότε αυτή είναι μια σωστή φιλία. Και έτσι περιγράφω την κατάστασή μας. Αν μπορείτε να το περάσετε αυτό μαζί, μπορείτε να κερδίσετε τόσα πολλά από αυτό. Δεν το θέλω, κανείς δεν το θέλει, αλλά μπορεί να συμβεί και είμαστε ένα παράδειγμα για όλους εκεί έξω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί αν συμβούν μερικά άτυχα πράγματα και φυσικά μερικά λάθη πάνω από αυτό. Εμείς ως λέσχη, ως μονάδα, μπορούμε πραγματικά να μάθουμε από αυτό αν το περάσουμε μαζί. Θα μας κάνει πιο δυνατούς, χωρίς αμφιβολία. Και αυτό ακριβώς είναι που δεν μπορώ να περιμένω: να βιώσω και να το δείξω».