Ο Klopp βαθμολογεί τις πιθανότητες τίτλου του Λίβερπουλ μετά την ήττα στο Μπράιτον

Μετά από άλλη μια απώλεια σοκ στο Άνφιλντ, το αφεντικό της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ έκανε μια παραδοχή για τον αγώνα τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπαινίχθηκε ότι η Λίβερπουλ δεν ενδιαφέρεται για τον αγώνα τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη στιγμή.

Οι Reds έχασαν το δεύτερο παιχνίδι τους στο Anfield διαδοχικά όταν υπέστη ένα σοκ 1-0 απώλεια από το Μπράιτον το βράδυ της Τετάρτης.

Η 56η απεργία του Στίβεν Αλζάτε ήταν αρκετή για να σφραγίσει και τους τρεις πόντους για τους Γλάρους. Για όλη την «κυριαρχία» τους, η Λίβερπουλ είχε μόνο μία βολή στο στόχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σημαίνει ότι πέρασαν σχεδόν έξι ώρες χωρίς γκολ στο Άνφιλντ.

Από το να είναι σε προνομιακή θέση για να υπερασπιστεί το στέμμα τους, ο Klopp έχει πλέον παρακολουθήσει την πλευρά του να πέφτει στην τέταρτη θέση.

Η κατάσταση χειροτερεύει για τους Ρέντς καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μια σε φόρμα πλευρά του Μάντσεστερ Σίτι για το επόμενο παιχνίδι τους και στο Άνφιλντ.

Οι Πολίτες έχουν προβάδισμα επτά σημείων έναντι των πρωταθλητών που κυριαρχούν, συμπεριλαμβανομένου και ενός παιχνιδιού στο χέρι.

Ο Klopp ανέφερε τώρα ότι το Λίβερπουλ επικεντρώνεται μόνο στην αντιμετώπιση μιας φόρμας που τους έχει δει να παίρνουν μόνο δύο πόντους από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια εντός έδρας.

«Είμαι μάνατζερ του Λίβερπουλ και πάντα ρωτάς — καθώς ήμασταν πρωταθλητές πέρυσι — και πρέπει να πω «Θεέ μου, θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές, ναι το θέλουμε», είπε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Αλλά χρειάζεστε τα παιχνίδια για αυτό και χρειάζεστε τις παραστάσεις για αυτό. Και δεν τα έχουμε. Αυτή είναι και η αλήθεια.»

«Πρέπει να παλέψουμε για άλλα πράγματα. Πολεμάμε για τρεις πόντους.»

«Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ποιος θα πάρει τους τρεις βαθμούς την Κυριακή. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα και θα προσπαθήσουμε επίσης. Τότε θα δούμε.»

«Αυτά τα κενά δεν είναι ενδιαφέροντα αυτή τη στιγμή, καθώς είναι αποτέλεσμα των αποτελεσμάτων που είχαμε ήδη».

«Το μόνο που μπορούμε να επηρεάσουμε τώρα είναι τα επόμενα παιχνίδια, και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.»

«Απόψε, δεν ήταν αρκετό. Το είδαμε και το ξέρουμε αυτό. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό».

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κερδίσει τα τελευταία 13 παιχνίδια σε όλους τους διαγωνισμούς. Μια νίκη για τον Klopp και παρέα την Κυριακή θα είναι ένα δύσκολο βουνό για αναρρίχηση.