Ο Klopp αποκαλύπτει τι συζήτησε με τον Alisson μετά τα λάθη του

Μετά την απόδοσή του την περασμένη εβδομάδα, ο Alisson είχε μια συζήτηση με τον Jurgen Klopp που ο Γερμανός διευθυντής αποκάλυψε νωρίτερα σήμερα.

Ακόμα και οι καλύτεροι τερματοφύλακες όπως ο Alisson Becker μπορούν να κάνουν λάθη και ο Jurgen Klopp το γνωρίζει τέλεια. Η ζωή ενός τερματοφύλακα είναι ίσως από τις πιο δύσκολες στον κόσμο του ποδοσφαίρου λόγω αυτών των στιγμών. Μπορούν συχνά να κάνουν λάθη που μπορεί να γίνουν δύσκολο να ξεπεραστούν και να τα πάρουν κάτω από μια αρνητική σπείρα εκτός ελέγχου. Απλά ρωτήστε τον προηγούμενο τερματοφύλακα του οποίου τη θέση πήρε ο Βραζιλιάνος σταρ.

Ο Loris Karius δεν ήταν κακός παίκτης πριν τον τελικό του Champions League 2018, αλλά εκείνη η νύχτα σηματοδότησε την καριέρα του για πάντα. Η πρόθεση του Κλοπ είναι να γεμίσει τον Άλισον με αυτοπεποίθηση ώστε να μην πέσει στην ίδια θέση. Η Λίβερπουλ απλά δεν έχει την πολυτέλεια να έχει έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της σε αρνητική δυναμική σε αυτό το στάδιο της σεζόν. Ως εκ τούτου, ο Jurgen αποκάλυψε το περιεχόμενο της συνομιλίας τους και πώς διαχειρίζεται αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Κλοπ συνεχίζει να αποδεικνύει την ηγεσία του υποστηρίζοντας τους παίκτες του σε τέτοιες στιγμές.

Τι είπε ο Κλοπ στην Άλισον;

«Ω είχαμε, φυσικά, μια μικρή συζήτηση», είπε ο Klopp μέσω του The Mirror. «Αν έχει να κάνει με ενθάρρυνση ή οτιδήποτε άλλο, δεν ξέρω. Είναι απλά μια μικρή συζήτηση και δεν ήταν χαρούμενος που συνέβη, φυσικά. Αλλά είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε σε μια τέτοια στιγμή, ότι οι τερματοφύλακες σε μια μακρά καριέρα, κάνουν λάθη. Για τερματοφύλακας της ποιότητας του Alisson Becker, είναι αρκετά σπάνιο να κάνει αυτό το είδος του λάθους και να κάνει δύο από αυτά σε ένα παιχνίδι, είναι επίσης σαφές. Αλλά πάνω από αυτό, οι τερματοφύλακες συνηθίζουν να κάνουν λάθη.

«Σημαίνει ότι πρέπει να παραμείνουν στο παιχνίδι, να αποδεχτούν ένα γκολ και ξέρουν ίσως νωρίτερα από όλο τον υπόλοιπο κόσμο, ‘Έπρεπε να το είχα σώσει! ‘ Θα πρέπει να ασχοληθεί με αυτό πάντα και ο ίδιος έχει μόλις λίγες ημέρες μεταξύ του παιχνιδιού Πόλη και αυτό το παιχνίδι. Δεν υπήρξε απολύτως καμία πραγματική κριτική από την πλευρά μας, από τα αγόρια, από τους παίκτες γύρω του γιατί όλοι ξέρουν πόσο καλός είναι. Είναι ένα πολύ ήρεμο άτομο, και τώρα έρχεται το επόμενο παιχνίδι και αυτό είναι καλό για να μπορέσει να παίξει ξανά το κανονικό του επίπεδο και τότε όλα θα πάνε καλά».