Ο Kabak αποκαλύπτει πως ο Van Dijk τον βοήθησε να εγκατασταθεί στο Λίβερπουλ

Ο Ozan Kabak είναι πρόθυμος να παίξει μαζί με τον Van Dijk, ενώ αποκαλύπτει πώς τον βοήθησε ο Ολλανδός να εγκατασταθεί στο Anfield.

Ο Ozan Kabak μαθαίνει από έναν από τους καλύτερους του Van Dijk και λέει ότι ο Ολλανδός τον βοήθησε να προσαρμοστεί στο στυλ παιχνιδιού του Λίβερπουλ.

Ο Van Dijk απουσιάζει από τον Οκτώβριο αφού υπέστη μακροχρόνιο τραυματισμό στο γόνατό του.

Κατά την απουσία του, το Λίβερπουλ παραπαίει και η υπεράσπισή τους ήταν κάθε άλλο παρά αποφασιστική σε σχέση με τις προηγούμενες εποχές.

Οι αγώνες τους τους ανάγκασαν να βουτήξουν στην αγορά μεταφοράς, με τον Κάμπακ να φτάνει δανεικά και τον Μπεν Ντέιβις να υπογράφει μόνιμα από το Πρέστον.

Η υψηλή γραμμή του Λίβερπουλ είναι από καιρό μέρος του σχεδίου παιχνιδιού τους, αλλά απαιτεί νέους παίκτες να προσαρμοστούν.

Μέχρι στιγμής, ο Kabak αποκαλύπτει ότι έχει πάρει κάποιες υποδείξεις από τον Van Dijk σχετικά με το στυλ παιχνιδιού της Λίβερπουλ στην άμυνα.

«Συναντήθηκα μαζί του. Είναι πολύ καλός τύπος, κορυφαίος άνθρωπος — όπως το ταλέντο του!» είπε στην Πρέμιερ Λιγκ Παραγωγές.

«Μου έδωσε πολλή βοήθεια και συμβουλές για το ποδόσφαιρο. Τώρα είναι στην αποκατάσταση, αλλά ελπίζω ότι θα επιστρέψει σύντομα και θα μας βοηθήσει και στο γήπεδο.

«Ανυπομονώ να παίξω μαζί του, φυσικά, στην υπεράσπιση.»

«Μου έδωσε κάποιες συμβουλές για το πώς παίζει η Λίβερπουλ στην άμυνα και πώς έχουμε υψηλή γραμμή, έτσι μου έδωσε μερικές συμβουλές για το πώς παίζει το Λίβερπουλ».

«Είναι μικρά πράγματα, αλλά φυσικά βοηθά όταν παίζετε, όταν υπερασπίζεστε. Είναι τόσο έμπειρος τύπος και τα λόγια του είναι πολύτιμα για μένα».

Ο Kabak δεν έχει ακόμη εγκατασταθεί πλήρως στην Premier League, αλλά έχει δείξει αναλαμπές ότι μπορεί να έρθει σε χρόνο μηδέν.

Έχοντας κάνει την αλλαγή από το Schalke, ο 20χρονος συνέκρινε την αγγλική κορυφαία πτήση με την Μπουντεσλίγκα.

«Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα πραγματικά, πολύ υψηλό επίπεδο», πρόσθεσε.

«Η Μπουντεσλίγκα ήταν επίσης ένα πραγματικά υψηλό επίπεδο, αλλά νομίζω ότι η Πρέμιερ Λιγκ είναι πιο υψηλής έντασης και σωματική.

«Στα τρία τελευταία παιχνίδια θα μπορούσαμε να πάρουμε μόνο μία νίκη, ατυχές πράγματα συνέβησαν. Αλλά νομίζω ότι στους επόμενους αγώνες θα κερδίσουμε κι άλλες νίκες».