Ο Jose Mourinho ονομάζει τα αγαπημένα για τον τίτλο του Euro 2020

Πριν από το επερχόμενο τουρνουά Euro 2020, ο Jose Mourinho έχει προβλέψει ότι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Γαλλία θα είναι η ομάδα που θα νικήσει.

Ο Jose Mourinho πιστεύει ότι η Γαλλία είναι φαβορί για να κερδίσει το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο διαχειριστής της AS Roma πιστεύει ότι ο Kylian Mbappe θα κάνει τη διαφορά καθώς η πλευρά του Didier Deschampes στοχεύει να αξιοποιήσει τον θρίαμβο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 κερδίζοντας έναν τρίτο Ευρωπαϊκό τίτλο φέτος.

Η Γαλλία σχεδόν το έκανε την τελευταία φορά στο έδαφος στο σπίτι στο Euro 2016, αλλά έχασε από την Πορτογαλία 1-0 στον τελικό ίδιο.

«Η Γαλλία θα μπορούσε να κάνει ομάδα Α, Β και Γ, επειδή αυτή τη στιγμή έχουν έναν απίστευτο αριθμό κορυφαίων παικτών», δήλωσε ο Mourinho στο The Sun.

«Όταν έχεις τον Kylian Mbappe στο πλευρό σου, είναι πολύ δύσκολο να μην κερδίσεις.

«Είναι ένας από αυτούς τους παίκτες που κερδίζει αγώνες και τρομάζει τους αντιπάλους.

«Ο Mappe πηγαίνει με τα πάντα για να προσπαθήσει να αποδείξει σε όλους ότι μετά τον Lionel Messi και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ο αμέσως καλύτερος.

«Ο Ντιντιέ Ντεσαντρ ξέρει τι θέλει. Είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Είναι οι τελευταίοι επιλαχόντες στο ευρώ.

«Νομίζω ότι λιγότερο από την επίτευξη του τελικού, γι ‘αυτούς δεν είναι τίποτα. Δεν πιστεύω ότι ο Deschamps διαβάζει ή ακούει το εξωτερικό… νομίζω ότι απλά ξέρει τι θέλει. Τις αρχές που θέλεις να έχει η ομάδα. Κάθε παίκτης πρέπει να τον σέβεται γιατί αν όχι, δεν είναι εκεί.

«Όταν έχεις αυτή την πειθαρχία και όταν κάθε παίκτης ακολουθεί αυτό που θέλει ο προπονητής, η ομάδα γίνεται πολύ δυνατή.

«Δεν βλέπω καμία αδυναμία. Αν έπρεπε να πω μια ομάδα για να κερδίσει, θα τους πω — γιατί η ομάδα των παικτών είναι φανταστική.

«Πρέπει να το κερδίσουν. Αν όχι, είναι ένα ανεπιτυχές ευρώ.»