Ο Jordi Cruyff μιλά για το μέλλον του Messi στη Βαρκελώνη

Ο γιος του θρύλου της FC Barcelona, Johan Cruyff, έχει δώσει τις σκέψεις του για το μέλλον του Messi μετά τα πρόσφατα γεγονότα.

Ο Jordi Cruyff είναι απρόθυμος να κάνει εικασίες για το μέλλον του Lionel Messi, αλλά ενθαρρύνεται από τις πρόσφατες ενέργειες του καπετάνιου της Βαρκελώνης, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Όπως έχουν τα πράγματα, ο Μέσι έχει μείνει τρεις μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του στις 30 Ιουνίου. Η Αργεντινή έχει ανακοινώσει στο παρελθόν ότι θα ληφθεί απόφαση για το μέλλον του στο τέλος της σεζόν μετά από συνομιλίες με τον νέο πρόεδρο της Βαρκελώνης Joan Laporta.

Θέλει να μάθει περισσότερα για τα σχέδια του Laporta πριν αποφασίσει αν θα συνεχίσει στο Camp Nou.

Αλλά η εμφάνιση του Μέσι στις εκλογές της Κυριακής να ψηφίσει τον νέο πρόεδρο του συλλόγου και τον εορτασμό του στην επιστροφή του Copa del Rey εναντίον της Σεβίλλης έδωσε στον Cruyff λόγο να ελπίζει ότι ο θρύλος του Blaugrana θα μπορούσε να παραμείνει.

«Δεν ξέρω. Νομίζω ότι υπάρχει μόνο ένα άτομο που μπορεί να απαντήσει, ποιος είναι ο εμπλεκόμενος», είπε στην Cadena Ser όταν ρωτήθηκε τι θα κάνει ο Messi.

«Το γεγονός ότι απεικονίστηκε στο Camp Nou με τον γιο του [ψηφίζοντας για την προεδρία], ο τρόπος που γιόρτασε την επιστροφή εναντίον της Σεβίλλης… που προέρχεται εκ των έσω.

«Είναι εικασίες περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, επειδή μόνο αυτός έχει την απάντηση.»

Η Laporta ενθαρρύνθηκε επίσης από τον Μέσι που πήγε να ψηφίσει στις προεδρικές εκλογές του συλλόγου το περασμένο Σαββατοκύριακο.