Ο Jermaine Jenas στηρίζει την Τσέλσι για να κερδίσει τον αγώνα μεταφοράς με αστέρι 200 εκατ. ευρώ

Ο πρώην μέσος της Τότεναμ Ζερμέιν Τζένας έχει δώσει φιλοδώρημα στην Τσέλσι ως φαβορί για να κλείσει μια συμφωνία για τον Ερλινγκ Χάαλαντ.

Ο Τζερμέιν Τζένας πιστεύει ότι η Τσέλσι είναι η μόνη ομάδα που «θα μπορούσε να πάρει τον Έρλινγκ Χάλαντ αύριο».

Ο Άγγλος πιστεύει ότι οι Blues είναι πιο πιθανό να επιδιώξουν μια συμφωνία για τον Haaland φέτος και πρόσθεσε ότι η πιθανή άφιξη του επιθετικού θα τους καθιερώσει για άλλη μια φορά ως διεκδικητές τίτλου της Premier League.

Όπως έχουν τα πράγματα, ο Haaland είναι ίσως ο πιο απαιτητικός παράγοντας στην Ευρώπη. Η παραγωγική μορφή του 20χρονου έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον. Στην πραγματικότητα, πρόσφατες αναφορές ισχυρίζονται ότι η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει χαστουκίσει μια τιμή 200 εκατομμυρίων ευρώ στη μηχανή του στόχου τους.

Αλλά με έναν δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη στο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έτοιμο να υποστηρίξει τον προπονητή της Τσέλσι Τόμας Τούσελ στο παράθυρο μεταφοράς, ο Τζένας είναι σίγουρος ότι μπορεί να γίνει συμφωνία.

«Η Τσέλσι είναι η μόνη ποδοσφαιρική ομάδα που θα μπορούσε να πάρει το Haaland αύριο», δήλωσε ο Jenas όπως αναφέρεται στο Football London.

«Έτσι λειτουργεί το μοντέλο τους. Η συμφωνία με το Haaland είναι πολύ περίπλοκη. Υπάρχουν πολλές πληρωμές, ο μπαμπάς, ο πράκτορας, τότε θα πρέπει να πάρετε την κορυφαία αμοιβή για να τον βγάλετε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ φέτος.

«Αν περιμένετε ένα χρόνο, θα τον πάρετε για σημαντικά λιγότερα από ό, τι θα κάνατε τώρα. Αλλά είστε σε μια ανταγωνιστική αγορά όπου θα τραβήξει την τιμή υψηλότερη».

Ο πρώην μέσος πρόσθεσε: «Η Τσέλσι μπορεί να πληρώσει τους μισθούς. Μπορείτε εύκολα να δείτε τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να στρέφεται στον Τόμας Τούσελ και να λέει: «Ακούστε, ορίστε £200 και πάρτε ό, τι θέλετε».

Ο Τζένας αμφιβάλλει επίσης ότι ο Ρομέλου Λουκάκου θα επιστρέψει στην Τσέλσι το καλοκαίρι. Ο Βέλγος, ο οποίος έκανε 15 εμφανίσεις για τους Blues μεταξύ 2011 και 2014, πρόσφατα έριξε αμφιβολίες για την έξοδο από την Inter Milan.

«Είναι ο [Romelu] Lukaku ο ένας; Δεν νομίζω ότι επιστρέφουν πολύ με τους παίκτες. Νομίζω ότι θα πάνε νεότεροι και θα πάνε με τον Haaland», συνέχισε ο Jenas. «Νομίζω ότι θα το κάνουν φέτος.

«Γνωρίζουν ότι είναι πιθανώς οι μόνοι μαζί με το Man City ή ένα PSG που μπορεί να κινηθεί τόσο γρήγορα και τόσο γρήγορα για να το κάνει να συμβεί. Αν πιάσουν τον Haaland, θα αγωνιστούν για το πρωτάθλημα, χωρίς αμφιβολία.»