Ο Jack Grealish ονομάζει τον καλύτερο παίκτη με τον οποίο έχει παίξει ποτέ

Πριν από την αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ουκρανία στο Euro 2020, ο Jack Grealish έχει ανοίξει τον θαυμασμό του για τον συμπαίκτη Harry Kane.

Jack Grealish βαθμολογεί Αγγλία συμπαίκτη Harry Kane ως τον καλύτερο παίκτη που έχει παίξει ποτέ με.

Ο μέσος της Aston Villa κατέβηκε από τον πάγκο στη νίκη της Αγγλίας με 2-0 επί της Γερμανίας την Τρίτη στο Wembley για να βοηθήσει τον Kane για το πρώτο του γκολ στο Euro 2020 και να σιωπήσει τους κριτικούς του.

Ο Κέιν ελπίζει τώρα να βασιστεί στο στόχο του πριν από την προημιτελική συνάντηση της Αγγλίας με την Ουκρανία στη Ρώμη.

«Είναι προφανώς καλό να έχεις το πρώτο σου γκολ σε ένα τουρνουά, ειδικά όταν όλοι εσείς δεν θα το βουλώνατε», δήλωσε ο Grealish Sky Sports στο Kane, τερματίζοντας την ξηρασία του στόχου του.

«Είναι προφανώς καλό. Για να πάρει το πρώτο του, θα βουίζει, αλλά κανείς εκεί μέσα δεν θα αμφιβάλλει ποτέ H. Είναι ο καλύτερος παίκτης με τον οποίο έχω παίξει ποτέ. Είναι απίστευτος. Είναι ένας απίστευτος επαγγελματίας εντός και εκτός γηπέδου.

«Όταν τον βλέπεις τριγύρω, γι’ αυτό είναι καπετάνιος της Αγγλίας. Αυτό που ξεχωρίζει είναι ότι δεν είναι απλά ένας σκόρερ.

«Υπάρχουν παίκτες από το παρελθόν που μόλις σκόραραν γκολ, γκολ, γκολ. Κατά τη γνώμη μου, θα σπάσει την Πρέμιερ Λιγκ και την Αγγλία, αλλά δεν είναι μόνο σκόρερ. Είναι απίστευτος.

«Όπως όταν πέφτει βαθιά και βρίσκει περάσματα και το βάζει μέσα από τα πόδια των ανθρώπων. Είναι προφανώς απίστευτος και του λέω ότι προφανώς έχει τον πρώτο στόχο και ελπίζουμε ότι για όλους μας θα έρθουν πολλά περισσότερα».