«Ο Jack Grealish είναι ο Μέσι με δεξί πόδι», λέει ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ

Ο τερματοφύλακας της Aston Villa Emiliano Martinez δήλωσε ότι ο συμπαίκτης του Jack Grealish είναι «ο πιο ταλαντούχος παίκτης που έχει δει ποτέ».

Emiliano Martinez έφτασε στο Aston Villa αυτή τη σεζόν, αφού ο σύλλογος πλήρωσε την Arsenal πάνω από 17 εκατομμύρια ευρώ για την υπογραφή του. Τώρα στην πόλη του Μπέρμιγχαμ, ο Αργεντινός έχει μια πρώτη θέση για το σόου του Τζακ Γκρέιλις. Στην πραγματικότητα, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο τερματοφύλακας εντυπωσιάστηκε πραγματικά με το αστέρι του Villans και το τεράστιο ταλέντο του.

Αν και ο Μαρτίνεζ έχει παίξει μαζί με πολλούς ικανούς παίκτες όπως ο Aubameyang και ο Ozil, πιστεύει ότι κανείς δεν συγκρίνεται με τον Grealish: «Είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης που έχω δει ποτέ, οπότε θα τον έβαζα ένα βήμα μπροστά».

Στην πραγματικότητα, ο 28χρονος τερματοφύλακας ομολόγησε ότι ο Jack Grealish του θύμισε έναν Αργεντινό, κανέναν άλλο από τον Lionel Messi. Επιπλέον, ο Μαρτίνεζ έστειλε στο Σάουθγκεϊτ ένα σαφές μήνυμα καθώς υπαινίχθηκε ότι το αστέρι της Βίλα θα έπρεπε να έχει περισσότερα καπέλα για την Αγγλία μέχρι τώρα.

«Αυτός [Grealish] είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης που έχω δει ποτέ», είπε ο κάτοχος TalkSport. «Ποτέ δεν δίνει την μπάλα μακριά. Όταν βλέπω τον Grealish να τρέχει, είναι πάντα μια βολή στο στόχο ή μια γωνία για εμάς. Θα περάσει δύο ή τρεις παίκτες.

«Βλέπω μόνο Messi με το δεξί πόδι όταν έχει την μπάλα. Δεν μπορείς να πάρεις την μπάλα από πάνω του. Είναι ο πιο ταλαντούχος Άγγλος παίκτης και εκπλήσσομαι που δεν έχει παίξει περισσότερα παιχνίδια για την Αγγλία.»

Ο Μαρτίνεζ μοιράστηκε πώς είναι να εκπαιδεύεσαι με τον Μέσι και τον Γκρέιλις.

Αν και ο τερματοφύλακας δεν έχει καπέλα για την Αργεντινή, έχει εκπαιδευτεί μαζί με τον Leo Messi πολλές φορές. Στην πραγματικότητα, Martinez πιστεύει ότι οι παίκτες έχουν πολλά κοινά, αν και ένας είναι ο σαφής νικητής.

«Ο Μέσι είναι ο Μέσι, είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Αλλά όσον αφορά την εκπαίδευση, όταν ο Τζακ έχει την μπάλα, οι άνθρωποι δεν θέλουν να τον αντιμετωπίσουν, τον σέβονται, μπορεί να τελειώσει, μπορεί να κόψει, μπορεί να κάνει τα πάντα.

«Όταν προπονώ με τον Μέσι για την εθνική ομάδα, είναι το ίδιο. Κανείς δεν θέλει να τον αγγίξει, κόβει ανθρώπους, φέρεται στους παίκτες σαν κώνους. Το βλέπω με τον Τζακ εδώ.»