Ο Iniesta προσφέρει τη διορατικότητά του για τη μάχη Mbappe-Haaland για τη Βαρκελώνη

Ανάμεσα σε συνεχείς φήμες μεταφοράς, ο Andres Iniesta έδωσε την ετυμηγορία του για τη μάχη Kylian Mbappe-Erling Haaland για τη Βαρκελώνη.

Η εικόνα της Βαρκελώνης Andres Iniesta έχει προσφέρει την άποψή του σχετικά με την καταλληλότητα των Kylian Mbappe και Erling Haaland για τον σύλλογο.

Τους τελευταίους μήνες, και οι δύο απεργοί συνδέθηκαν με την κίνηση μεγάλου χρήματος από τα αντίστοιχα κλαμπ τους. Αν και η πλευρά της La Liga αγωνίζεται με οικονομικές επιπλοκές, οι εικασίες δεν σταμάτησαν να αυξάνονται.

Στην πραγματικότητα, ο Mappe έχει συνδεθεί με ισπανικές ομάδες τους τελευταίους μήνες. Το αστέρι της PSG δεν έχει ακόμη υπογράψει νέο συμβόλαιο στο Parc des Princes.

Από την άλλη πλευρά, ο Haaland υπήρξε κορυφαίος όσον αφορά την παρουσία του στην Ευρώπη. Και το αστέρι της Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει προσελκύσει πιθανούς μνηστήρες σε ηλικία 20 ετών.

Για να έχει μια γνώμη εμπειρογνώμονα σχετικά με αυτό το θέμα μεταφοράς, ο Iniesta ερωτήθηκε για να δει ποιος πιστεύει ότι είναι καλύτερη επιλογή για τη Βαρκελώνη. Ο θρύλος είπε στο El Transistor: «Ίσως λόγω των χαρακτηριστικών του ο Mappe θα ταίριαζε καλύτερα στην Barca από τη Haaland».

«Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες που είναι στα χείλη όλων. Θα δούμε αν θα συνεχίσουν στις ομάδες τους και δεν θα αλλάξουν αυτό το καλοκαίρι».