Ο Ince κατηγορεί τον Solskjaer για την εξορία του Van de Beek στην United

Ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Πολ Ινς αμφισβήτησε τη μεταχείριση του Όλε Γκάναρ Σολσκγιάερ για τον Ντόνι βαν ντε Μπικ στο κλαμπ.

Ο πρώην καπετάνιος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Πολ Ινς έριξε πυροβολισμούς στον Όλε Γκάναρ Σολσκγιάερ για τη θεραπεία που έλαβε ο Ντόνι βαν ντε Μπικ στο Ολντ Τράφορντ.

Ο Νορβηγός μαζί με τους αξιωματούχους του συλλόγου ξόδεψε 40 εκατομμύρια λίρες για τον μέσο. Και τον μετακίνησε από το Ajax τον Σεπτέμβριο του 2020 για μια τεράστια πενταετή συμφωνία.

Οι υποστηρικτές και η ομάδα περίμεναν μαγικά πόδια από τον Ολλανδό παίκτη έχοντας περάσει μια ζωή στο Johan Cruff Arena. Ωστόσο, ο Van de Beek δεν έχει ακόμα μια μόνιμη θέση στην αρχική σύνθεση του Solskaer.

Ο Ince προέτρεψε να δώσει ψευδείς υποσχέσεις στον 24χρονο κατά την άφιξή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο σοκαρισμένος πρώην καπετάνιος των Red Devils είπε στο United Stand: «Ο Ντόνι βαν ντε Μπικ παίρνει τέσσερα λεπτά εναντίον της Αταλάντα. Αυτό που με ανησυχεί είναι οι επιλογές που κάνει ο Όλε».

«Αυτό είπε και ο Ντόνι σκέφτηκε, «Για μένα, αυτό είναι το όνειρό μου, αυτό είναι που περίμενα». Δύο χρόνια μετά, είναι στο παγκάκι. Ο Όλε του πήρε την π-Σς από μέσα του.

«Όχι μόνο έχει πάρει το p*ss έξω από αυτόν, του δίνει τέσσερα λεπτά ενάντια στην Atalanta και στη συνέχεια λέει, «Ω παρεμπιπτόντως, ορίστε η ευκαιρία σας, πηγαίνετε και έχετε 10 λεπτά ενάντια στο Manchester City όπου δεν έχουμε αγγίξει την μπάλα για 85 λεπτά και δείξτε μου τι μπορείτε να κάνετε».

«Αν είμαι ο Ντόνι Βαν ντε Μπικ θα έλεγα, «αν δεν το κάνω τώρα, θέλεις να συνεχίσω για 10 λεπτά όταν δεν έχουμε αγγίξει την μπάλα για 88 λεπτά;» Τώρα του βγάζεις ακόμα περισσότερο την πσα».