Ο Igalo προσφέρει συμβουλές στον Cavani για το μέλλον της Μάντσεστερ Γιου

Στο τέλος της σεζόν, ο βετεράνος επιθετικός λέγεται ότι έχει την καρδιά του να επιστρέψει στην πατρίδα του Νότια Αμερική.

Ο Όντιον Ιγκάλο θέλει ο Έντινσον Καβάνι να μείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εν μέσω της αβεβαιότητας που περιβάλλει το μέλλον του στο κλαμπ.

Ο Cavani προσχώρησε στην Manchester United για δωρεάν μεταφορά το καλοκαίρι με σύμβαση ενός έτους με δυνατότητα παράτασης της διαμονής του για ένα ακόμη έτος.

Ο Ουρουγουανός έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της εγκατάστασης του Ole Gunnar Solskjaer, προσφέροντας στην ομάδα μια διαφορετική διάσταση στην επίθεση και δημιουργώντας μια χούφτα παραστάσεις που κερδίζουν αγώνες.

Ωστόσο, η διατήρηση του 34χρονου μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο για τους Red Devils, καθώς ο επιθετικός φέρεται να έχει πρόθεση να ενταχθεί στην Boca Juniors, με μερικές αναφορές που ισχυρίζονται ότι η μεταφορά είναι μόνο επιβεβαιωμένη.

Ένας άνθρωπος που είδε πολύ περιορισμένες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της μικρής θητείας του στο Old Trafford προσφέρει τώρα συμβουλές στον Cavani για το μέλλον του στην Manchester United.

Ο Ιγκάλο είπε στο Sky Sports: «Κάθε παίκτης έχει διαφορετική φιλοδοξία, διαφορετικές ανάγκες και πρέπει να αποφασίσει τι πρέπει να κάνει.

«Είναι καλός παίκτης και καλός επιθετικός, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό και αν έρθει η ευκαιρία να πάει κάπου αλλού, τότε δεν πειράζει.

«Αλλά για μένα — αυτή είναι η ομάδα που υποστήριξα από το να είμαι παιδί, έτσι θα έπαιρνα πάντα την επιλογή να μείνω.

«Όποια απόφαση κι αν πάρει, του εύχομαι ό, τι καλύτερο και καλή τύχη.