Ο Ian Wright ξεχωρίζει δύο αστέρια της Arsenal που ήταν «φτωχοί» στο Μπράιτον

Ο θρύλος των Gunners έχει αφήσει το όνομα δύο παίκτες που πιστεύει ότι δεν τα πήγαν καλά στην κλήρωση στο Brighton.

Ο Ian Wright έχει ξεχωρίσει τον Pierre-Emerick Aubameyang και τον Thomas Partey ως δύο παίκτες της Arsenal που ήταν «φτωχοί» στο Μπράιτον.

Σε μια νίκη τεσσάρων αγώνων, η Άρσεναλ επισκέφθηκε το Μπράιτον το Σάββατο ελπίζοντας να κερδίσει πέντε νίκες στην αναπήδηση. Στο τέλος, όμως, οι Γκάνερ έπρεπε να συμβιβαστούν με ισοπαλία 0-0. Είχαν ένα παιχνίδι να ξεχάσουν στο Amex και ίσως ήταν τυχεροί να φύγουν με ένα σημείο.

Ο Aubameyang, ο οποίος σκόραρε στην πρόσφατη νίκη 3-1 επί της Τότεναμ, απέτυχε να μπει στο σκορ. Ο καπετάνιος μόλις και μετά βίας μύρισε την μπάλα πριν τον αντικαταστήσει ο Αλεξάντρ Λακαζέτ. Ο Παρτέι δεν τα πήγε καλύτερα, με τρεις αείκιστες μακρινές λήψεις που είχε να δείξει.

«Θα ήταν εύκολο να παρασυρθούμε με αυτό το αποτέλεσμα την περασμένη εβδομάδα [τη νίκη επί της Τότεναμ] επειδή ήταν φανταστικές, αλλά αυτή ήταν μια πολύ καλά διάτρητη πλευρά του Μπράιτον σε δύσκολες συνθήκες και μια πολύ νεαρή πλευρά της Άρσεναλ», δήλωσε ο Ράιτ στο Match of the Day του BBC.

«Νόμιζα ότι ο Aubameyang σήμερα, δυστυχώς, ήταν φτωχός, νόμιζα ότι ο Partey ήταν φτωχός. Νόμιζα ότι ο Μάρτιν Όντεγκαρντ δεν έπαιζε πολύ καλά. Ξέρουμε τι θα κάνει το Μπράιτον, πρέπει να κρατήσουμε την μπάλα και να συνεχίσουμε την αντεπίθεση. Δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό σήμερα.

«Όλα αναπηδούν στο Ομπαμεγιάνγκ. Όταν βρήκε ευκαιρίες, δεν μπορούσε να το βγάλει από τα πόδια του. Απλά δεν συνέβαινε γι’ αυτόν. Ήταν μια ρεπή μέρα, είδαμε πόσο κοφτερός ήταν την περασμένη εβδομάδα».