Ο Hernandez εξηγεί πώς η Μπάγερν μπορεί να ανακτήσει και να νικήσει την PSG

Ο αστέρας της Μπάγερν Μονάχου Λούκας Χερνάντεζ παραμένει σίγουρος για τις πιθανότητες της πλευράς του να ανατρέψει το έλλειμμά της έναντι της PSG στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι όλα θετικά στο στρατόπεδο Μπάγερν Μονάχου αυτή τη στιγμή. Ορισμένοι από τους αστέρες του συλλόγου ισχυρίστηκαν ότι έχουν αρκετή ποιότητα για να κάνουν τη δουλειά ενάντια στην PSG στο σκέλος επιστροφής του Champions League. Ο Λούκας Χερνάντεζ είναι ο τελευταίος που το κάνει.

Μετά από μια απώλεια 3-2 από τους Γάλλους γίγαντες στην πατρίδα τους, οι Βαυαροί ταξιδεύουν στο Παρίσι με δική τους αποστολή. Στόχος τους είναι τώρα να ξεπεράσουν αυτό το έλλειμμα και να προχωρήσουν στους ημιτελικούς του διαγωνισμού.

Στο πρώτο σκέλος, ήταν όλα σχετικά με τη λήψη ρίσκων και η PSG ήταν η καλύτερη πλευρά από αυτή την άποψη, θέτοντας τις «λίγες» ευκαιρίες για καλή χρήση.

Ο Σταρ Λεβαντόφσκι μπορεί να επέστρεψε στην προπόνηση αλλά η αυριανή σύγκρουση μπορεί να έρθει πολύ νωρίς γι’ αυτόν. Ανεξάρτητα, ο Λούκας Χερνάντεζ λέει ότι η Μπάγερν ξέρει τι πρέπει να κάνει για να αντιστρέψει την PSG την Τρίτη το βράδυ.

«Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία και να πάμε στο Παρίσι με μερικές σαφείς ιδέες για το πώς να παίξει,» είπε σύμφωνα με την ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Η ομάδα έχει κίνητρο και αξίζει να είναι στους ημιτελικούς».

Μιλώντας για το πώς η Μπάγερν πρέπει να προσεγγίσει το παιχνίδι, ο Χερνάντεζ πρόσθεσε: «Πρέπει να κρατήσουμε τη μπάλα όσο το δυνατόν περισσότερο. Όταν το χάνουμε, πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και να ασκούμε μεγάλη πίεση επειδή μπορούν να αντεπιτεθούν γρήγορα και είναι επίσης πολύ καλοί χωρίς την μπάλα», εξήγησε ο Hernandez για την προσέγγιση».

«Πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, ειδικά στο Παρίσι, και πάνω απ’ όλα να είμαστε αδίστακτοι. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να παίρνεις ρίσκα»

«Θα δώσω τα πάντα για να κερδίσει εκεί και την πρόοδο. Το θέλω αυτό, όλη η ομάδα το θέλει αυτό. Τώρα είναι στο θέμα μας να συνεχίσουμε αυτή την περιπέτεια».