Ο Harry Kane αντιδρά στο τελευταίο του ορόσημο στην Αγγλία

Ο επιθετικός έγινε μόνο ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που σκόραρε 50 γκολ για την εθνική ομάδα.

Ενώ ήταν περήφανος για το τελευταίο του κατόρθωμα, ο Harry Kane κράτησε τους περισσότερους επαίνους για τον χαρακτήρα της ομάδας μετά την ισοπαλία 1-1 εναντίον της Γερμανίας την Τρίτη.

Ο αρχηγός της Αγγλίας σκόραρε μια ποινή στα τέλη του δεύτερου ημιχρόνου για να ακυρώσει το ανοιχτήρι Jonas Hofmann`s για τη Γερμανία για να βοηθήσει τα Τρία Λιοντάρια κατεβείτε το σήμα στο Μόναχο με τον πρώτο τους σημείο της εκστρατείας 2022/23 Nations League.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Kane εντάχθηκε Wayne Rooney ως ένας από τους δύο μόνο παίκτες της Αγγλίας που σκόραρε 50 ή περισσότερα γκολ για την εθνική ομάδα.

«Λατρεύω να σκοράρω γκολ», είπε στο Channel 4. «Πάντα μου άρεσε, ειδικά για τη χώρα μου. Όποτε μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, χαίρομαι που το κάνω αυτό».

Ο Κέιν επαινεί την επιστροφή της Αγγλίας

Ωστόσο, ο 28χρονος, ο οποίος πλέον έχει μόλις τρία γκολ με τον Ρούνεϊ στη λίστα σκόρερ όλων των εποχών της Αγγλίας, επικεντρώθηκε στο να επαινήσει την αποφασιστικότητα της ομάδας να κερδίσει ισοπαλία επιστροφής.

«Είναι πραγματικά σημαντικό να δείξουμε τη νοοτροπία», δήλωσε ο Kane. «[Στο] 1-0 πίσω, δείξαμε καλό χαρακτήρα για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και να έχουμε αποτέλεσμα.

«Παίζουμε ενάντια σε μια πολύ καλή Γερμανική πλευρά. Έχουμε ακόμα σημαντικούς αγώνες αλλά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι εδώ πριν το μάθουμε.

«Συνεχίσαμε και παίξαμε το καλύτερό μας ποδόσφαιρο το τελευταίο μισάωρο. «Ήταν κρίμα να μην το κλέψουμε στο τέλος.»

Ο Κέιν ελπίζει να ξαναμπεί στο σκορ το Σάββατο για να βοηθήσει την Αγγλία να εκδικηθεί την Ιταλία για τον τρίτο αγώνα της UEFA Nations League.

Θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες αναμετρώνται μεταξύ τους από τότε που η Ιταλία νίκησε την Αγγλία στα πέναλτι στον τελικό του Euro 2020 το περασμένο καλοκαίρι στο Wembley.