Ο Hargreaves αμφισβητεί τα υπέροχα πέντε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο πρώην μέσος των Red Devils Όουεν Χάργκριβς απογοητεύτηκε από τους πέντε παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Owen Hargreaves πιστεύει ότι το «υπέροχο μέτωπο πέντε» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέτυχε να εντυπωσιάσει με τη συγκλονιστική ήττα στο Sheffield United. Ναι, μιλάμε για τον Μάρκους Ράσφορντ, τον Μπρούνο Φερνάντες, τον ‘ντονι Μάρσιλ, τον Μέισον Γκρίνγουντ και τον Πολ Πογκμπα. Ήταν σαφές και απλό για την πλευρά του Ole Gunnar Solskjaer ότι μια νίκη επί της τελευταίας ομάδας θα τους σηκώσει πίσω στην κορυφή του τραπεζιού. Ωστόσο, αυτά τα όνειρα έσπασαν οι Blades που βγήκαν με μια εκπληκτική νίκη επί των Red Devils.

Οι United έχουν επιδείξει μεγάλη ανθεκτικότητα τις τελευταίες εβδομάδες για να ξεπεράσουν παρόμοιες δυσκολίες. Ειδικά, η μακριά απόδοση για την πλευρά του Ole ήταν κορυφαία. Ο Φερνάντες, ο Πογκμπά και οι άλλοι αποδείχθηκαν άξιοι σε περίπτωση κρίσης. Αλλά δεν μπορούσαν να διασώσουν μια επιστροφή την Πέμπτη, καθώς Sheffield τράβηξε τα απαραίτητα τρία σημεία στο Old Trafford.

Οι Λεπίδες συγκλόνισαν τη γραμμή με τα αστέρια.

Ο πρώην μέσος της United Hargreaves είπε στην Premier League Productions: «Δεν μπορώ να θυμηθώ πραγματικά τον Aaron Ramsdale να πρέπει να κάνει οποιαδήποτε διάσωση. Απλά δεν ήταν σε αυτό. Επιθετικά ή αμυντικά. Σκεφτείτε το Rashford, το Marcial, το Greenwood, το Pogba και τον Fernandes — αυτό το υπέροχο μπροστινό πέντε δεν δημιούργησε τίποτα. Αμυντικά, ήταν αρκετά ευάλωτοι μερικές φορές. Παρόλο που η μορφή τους ήταν υπέροχη, ο Solskjaer θα απογοητευτεί που δεν ήταν στους αγώνες».

«Ο Solskjaer θα είναι εξοργισμένος με τη μετάβαση αρχικά. Δεν νομίζω ότι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ήθελε να επιτεθεί αλλά επειδή οι τέσσερις δεν ήθελαν να επιστρέψουν, υπήρχαν μόνο δύο τετράγωνα. Οι παίκτες της Sheffield United σκέφτηκαν, «wow, υπάρχει μια πιθανότητα εδώ». Εντάχθηκαν αργά.

«Τα εύσημα στον Μπερκ, δεν είναι σκόρερ, απλά κάθισε στην τσέπη του διαστήματος ανάμεσα στις γραμμές. [Alex] Telles και [Nemanja] Matic αντάλλαξαν θέσεις και αυτό δημιούργησε ένα μικρό κομμάτι σύγχυσης. Ο Μπερκ είναι μακριά από τον Τέλες, τον Πογκμπά και τον Φερνάντες και αντιδρούν λίγο αργά».