Ο Hansi Flick κάνει εισαγωγή για το μέλλον του στο Μπάγερν Μονάχου

Το αφεντικό της Μπάγερν Μονάχου Hansi Flick έχει ρίξει μια υπόδειξη ότι θα μπορούσε να αφήσει τους γίγαντες της Μπουντεσλίγκα στο τέλος της σεζόν.

Ο Hansi Flick άφησε να εννοηθεί ότι θέλει να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου αυτό το καλοκαίρι για να διαδεχθεί τον Joachim Low ως μάνατζερ της Γερμανίας.

Το αφεντικό της Μπάγερν παρέμεινε ντροπαλός για το μέλλον του, αφού είδε την πλευρά του να βγαίνει από το Champions League στους προημιτελικούς από τον Paris Saint-Germain το βράδυ της Τρίτης.

Ο 56χρονος έχει συνδεθεί με το ρόλο της Γερμανίας από τότε που ο Joachim Low ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι θα υποχωρήσει μετά το ευρώ αυτό το καλοκαίρι. Οι συζητήσεις για το μέλλον του στην Μπάγερν έχουν ενταθεί πλέον μετά την ευρωπαϊκή τους έξοδο στο Παρίσι.

Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του, ο Flick είπε στον Sky Germany: «Έχω συμβόλαιο με την FC Bayern, αλλά πάντα σκέφτομαι τι πρόκειται να συμβεί ή πώς θα συνεχιστούν τα πράγματα, αν όλα πάνε καλά εδώ και ούτω καθεξής.»

«Η οικογένειά μου είναι πίσω μου, ανεξάρτητα από την απόφασή μου, είτε είναι στο DFB.»

Ρωγμές έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σε μια λέσχη που συνήθως αποπνέει αρμονία, με τις εντάσεις να αρχίζουν να εμφανίζονται μεταξύ του Flick και του αθλητικού διευθυντή Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Υπάρχει μια μάχη για την εξουσία με το ζευγάρι να μην μπορεί να συμφωνήσει για τον καλύτερο τρόπο να τρέξει το γερμανικό juggernaut κινείται προς τα εμπρός. Ωστόσο, ο Flick ισχυρίζεται ότι η σχέση τους είναι διαχειρίσιμη παρά τις αδιαφορίες τους.

Πρόσθεσε: «Η σχέση μου με τον Σαλιχαμίντζιτς είναι σταθερή. Τίποτα δεν θα το αλλάξει αυτό. Αυτός έχει τη δουλειά του, εγώ τη δική μου. Θα συνεχίσω να κάνω ό, τι έκανα όλη τη σεζόν, και γι’ αυτό όλα είναι σταθερά.»